Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vyfoť ten průhled na kalibr, bylo by dobré ukázat že sice používají klasickou ETU ale krásně vytuněnou a že dosahují chronometrické přesnosti. Je to fakt pěkný podívání. :smile_anim:

Odesláno
Vyfoť ten průhled na kalibr, bylo by dobré ukázat že sice používají klasickou ETU ale krásně vytuněnou a že dosahují chronometrické přesnosti. Je to fakt pěkný podívání. :smile_anim:

kdyz ja mam az do pondeli chronomag zakazany... to ze jsem nevydrzel a takhle pri obede kdyz se nikdo nedival postnul jednu jedinou fotku kterou mam, se nesmi nikdo dozvedet... vsechno bude, slibuju... :]

Odesláno

a jeste jsem si vzpomel na jednu zajimavou vec z fabriky... puvodni logo NI byl mlyn, ten ktery je videt na fasade na prvni fotce tohoto vlakna. mlyn vychazi z prijmeni majitelu - muehle. kdyz zacali prodavat hodinky po evrope, vsichni si mysleli ze jsou holandska firma :] ach ty predsudky... nicmene nevymenili mlyn za minaret, ale zmenili logo a mlyn presunuli na korunku, viz nize... logo je klasika, koukal jsem kolik podobnych se takhle najde, treba prim manufacture... :]

post-9649-1261049653.jpg

post-9649-1261049704.jpg

Odesláno (upraveno)

prekvapil karlos, ktery ty hodinky videl nazivo, komentarem: "hezky, na ruce vypadaji mnohem lip nez na fotkach." to me, se priznam, trochu zamrzelo... ale urcite je to mnou jako fotografem... :]

mam strasne chlupatou ruku, i presto jsem se teda odvazil, takze jeste jedna, posledni...

post-9649-1261050127.jpg

ps: jasna identifikace chronomagora je, ze je to clovek, ktery vi kolik meri jeho zapesti... jeste nedavno jsem tady "sedmnactkam" a "dvadvacitkam" uplne nerozumel...

Upraveno uživatelem bflmpzwrx3257z
Odesláno (upraveno)

ps: jasna identifikace chronomagora je, ze je to clovek, ktery vi kolik meri jeho zapesti... jeste nedavno jsem tady "sedmnactkam" a "dvadvacitkam" uplne nerozumel...

tak toto je úplne naj- definícia chronomagora čo som tu kedy čítal!!! :thumbsup_anim:

a samozrejme... krasne hodinky gratulujem! ;)

Upraveno uživatelem sword2
Odesláno
prekvapil karlos, ktery ty hodinky videl nazivo, komentarem: "hezky, na ruce vypadaji mnohem lip nez na fotkach." to me, se priznam, trochu zamrzelo... ale urcite je to mnou jako fotografem... :]

Já tě nechtěl nijak zklamat, nejsem mistr slova. Rozhodně jsem to nemyslel nijak špatně, naopak, i na fotkách vypadají hodně dobře, ale jen naživo vyniknou všechny ty detaily, rozměry a proporce, které žádná fotka prostě nezprostředkuje.

Odesláno

ale todle ví i bodybuildeři(kulturisti).......:)

Odesláno

Na co je tenhle udaj kulturistum? Nebo oni si uz merej uplne vsechno???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...