Heky Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 (upraveno) Jen bych vás chtěl upozornit na eBay, který z neznámého důvodu zkolaboval a nefunguje vyhledávání a zřejmě další funkce. Takže jestli chcete zrovna něco koupit (jako já), tak máte smůlu Chyba není na vašem přijímači EDIT: A ještě ke všemu neumím psát Prosím moderátory o opravu názvu vlákna (hoďte mi tam ek), díky Upraveno 22. listopadu 2009 uživatelem spiderer
brett Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 jo, taky jsem zaznamenal, že jim to nefachčí :-(
Návštěvník Tada Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Uf, ještěže všechno, co jsem z tama potřeboval už mám snad na cestě
lastam Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 no při dnešní procházce po ebayi jsem se tam taky zasekl, ebay je dneska mrtvej, to jim to asi moc nevydělá
Heky Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Pochybuju, že to dneska dají dohromady. Zatím jsem nenašel ani žádné oficiální vyjádření. Problém je celosvětový a zřejmě se jedná o velkou technickou chybu nebo cílený útok. Hodně lidí se už začíná dožadovat náhrady za ukončené dražby, které skončily na mnohem nižší částce než by měly Bude to ještě zajímavý...
Jay Doll Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 A jo, opravdu to nějak zlobí. No zajímalo by mne, jestli eBay bude odškodňovat prodávající, kteří kvůli tomu přišli o peníze. Pokud ano tak by je takový výpadek mohl přijít nakonec pěkně draho
klaucz Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 V sobotu v noci jsou vždy nejlepší ceny a večer, když jsem chtěl přihodit už to bylo mrtvé. Neměl jsem nikde příhoz, tak nevím, třeba aukce zrušili.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se