Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím.

Za hodku a kousek končí na ebay aukce od prodejce s "nulovým" hodnocením. Uvádí stav nové a fotku má jednu i když docela slušnou a ostatní informace (moc jich není) taky asi sedí . No ještě, že stále nejsem registrován a PayPal také nemám, jinak bych se pěkně trápil.

Máte někdo zkušenost s podobným nákupem? Resp. předpokládám správně, že kdyby zboží neodpovídalo je to spíš smůla kupujícího, který narazil na vykuka?

Posted
Zdravím.

Za hodku a kousek končí na ebay aukce od prodejce s "nulovým" hodnocením. Uvádí stav nové a fotku má jednu i když docela slušnou a ostatní informace (moc jich není) taky asi sedí . No ještě, že stále nejsem registrován a PayPal také nemám, jinak bych se pěkně trápil.

Máte někdo zkušenost s podobným nákupem? Resp. předpokládám správně, že kdyby zboží neodpovídalo je to spíš smůla kupujícího, který narazil na vykuka?

Také zdravím,

já jsem v tomhle poněkud opatrný (možná až moc) netuším o co se v aukci jedná a o jakou sumu by jsi přišel ale podle mého prodejce s nulovým hodnocením nic neriskuje a nemůže přijít o dobrou reputaci.V případě že zboží nebude odpovídat tak se budeš horko těžko domáhat vrácení peněz.

Posted
Také zdravím,

já jsem v tomhle poněkud opatrný (možná až moc) netuším o co se v aukci jedná a o jakou sumu by jsi přišel ale podle mého prodejce s nulovým hodnocením nic neriskuje a nemůže přijít o dobrou reputaci.V případě že zboží nebude odpovídat tak se budeš horko těžko domáhat vrácení peněz.

Předpokladam, že za mě by to bylo max. cca 350USD. Nicméně první nákup a naletět, to mi přijde špatný začátek. No proto je cena zajímavá. Jinak by to asi vypadalo jinak....

Posted

no ja bych mu napsal, jestli ma nekde kladne hodnoceni, nejaka fora apod. (ale hodinu pred koncem uz je asi pozde)

Nakup pres Paypal je docela bezpecny a pokud neprobehne vse jak ma, muzes zazadat o tzv dispute a Paypal ti vrati penize. Uz jsem to musel pouzit 2x.

Posted

No PayPal zaručuje vrácení peněz jen u prodejců z hodnocením (myslím) 99.6%, takže se obávám, že v tomto případě by se z placení vyvlékli. To je právě ta nevýhoda nových prodejců, kteří nemají žádné hodnocení. Já bych do toho nešel :thumbsup_anim: .

Posted

Tak kdyby chtel neco podvodne prodat, tak par dni predtim prodal neco levneho a ziskal by 100 % hodnoceni.

BTW o tom jsem ani nevedel, ze to ma Paypal v podminkach.

Posted

Od prodejce s 0 feedbacky bych asi nenakoupil nic, mozna drobnosti do desitek USD, ale urcite ne nic vetsiho.. vykuku prodavajicich Omegy atp za vyhodnou cenu s fotkou z webu tam par je a jako risk je to az prilis velky.. Od par prodejcu z mensim hodnocenim (okolo 50) uz jsem nakupoval, ale vzdy radsi celkem obezretne po komunikaci atp.. asi mam v tomhle ohledu i po tech desitkach nakupu porad jeste respekt z toho ze to bude nejakej pacholek co se mnou bude chtit vyjebat.. nastesti se mi to ale jeste nestalo a moje sito ruznych atributu me vzdycky zachranilo :)