7jerry7 Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Tak jsem se po delším pokukování po Steinhart doparcoval k jedněm vlastním ...nemužu si pomoct, ale uchvátili mě poslední dobou veliké a přehledné ciferníky a Nav B-Uhr automatik Black 47 mi mooc pomohli uspokojit tenhle chtíč ...i když první byli mále od Conrada...ale to nebyly automaty...Ty modré ručky jsou COOOOL Zde již dosti známé..tak snad jen pár fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Drexxy Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 (upraveno) moc hezke a hlavne prehledne, jenom mam dotaz: remen na fotkach vypada jako pasky od vietnamcu (zkroucena tenoulinka vrstva kuze na papiru). Snad to tak jenom vypada, zejo, na ostatnich fotkach vypada zase skvele :-) Upraveno 22. listopadu 2009 uživatelem Drexxy
7jerry7 Odesláno 22. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 i neee, je to takovej ten poctivej 22-cítkovej řemen cca 4mm tlustej...jak má bejt:-)..origo od Kubsona v kompletu s b-Uhr... ..nene china to susi panovi...cim vic pluhu, tim vic adidas..:-)
farářskej Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 moc hezke a hlavne prehledne, jenom mam dotaz: remen na fotkach vypada jako pasky od vietnamcu (zkroucena tenoulinka vrstva kuze na papiru). Snad to tak jenom vypada, zejo, na ostatnich fotkach vypada zase skvele :-) Co si pamatuju sedmačtyřicítky od Steihnartu, tak ten řemen nejen tak vypadal, ale měl jsem z něj i stejnej pocit. Naštěstí jsou i jiný origo Steinhart řemeny...
New X-Bob Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 já mám tm.hnědý stejného vzhledu, mimo jiné a nemůžu si stěžovat a nosí se velmi dobře, pocit z něj mám naopak dobrý. Po několika týdnech nošení stejně dostane patinu.
Messiah Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Jsou fakt hezky! Proc jsem je prodával ja blázen
kraxxus Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Moocc pekny a dají se pořídit a za pěkný penize. Dík za typ!!
arnie2000 Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Velmi pekne hodinky a tie modre rucicky su super,gratulujem
7jerry7 Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 díky za chválu a Messiahovi za obchod ..sú fakt spokojenýýý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se