Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak jsem se po delším pokukování po Steinhart doparcoval k jedněm vlastním :thumbsup_anim: ...nemužu si pomoct, ale uchvátili mě poslední dobou veliké a přehledné ciferníky a Nav B-Uhr automatik Black 47 mi mooc pomohli uspokojit tenhle chtíč :thumbsup_anim: ...i když první byli mále od Conrada...ale to nebyly automaty...Ty modré ručky jsou COOOOL :notworthy:

Zde již dosti známé..tak snad jen pár fotek :thumbsup_anim:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

moc hezke a hlavne prehledne, jenom mam dotaz: remen na fotkach vypada jako pasky od vietnamcu (zkroucena tenoulinka vrstva kuze na papiru). Snad to tak jenom vypada, zejo, na ostatnich fotkach vypada zase skvele :-)

Edited by Drexxy
Posted

i neee, je to takovej ten poctivej 22-cítkovej řemen cca 4mm tlustej...jak má bejt:-)..origo od Kubsona v kompletu s b-Uhr... :thumbsup_anim: ..nene china to susi panovi...cim vic pluhu, tim vic adidas..:-)

Posted
moc hezke a hlavne prehledne, jenom mam dotaz: remen na fotkach vypada jako pasky od vietnamcu (zkroucena tenoulinka vrstva kuze na papiru). Snad to tak jenom vypada, zejo, na ostatnich fotkach vypada zase skvele :-)

Co si pamatuju sedmačtyřicítky od Steihnartu, tak ten řemen nejen tak vypadal, ale měl jsem z něj i stejnej pocit. Naštěstí jsou i jiný origo Steinhart řemeny...

Posted

díky za chválu a Messiahovi za obchod :thumbsup_anim: ..sú fakt spokojenýýý