Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak jsem tak pročítal vaši chválu na mistra řemenů Simona, mám v plánu se na něj obrá*** kvůli novému

řemenu na níže vyfocené hodinky. Nevím ale, jaký vzhled řemínku by byl lepší, současný je moc decentní,

chtěl bych trochu do sportovna, možná i v hnědé barvě /zase tolik hnědých doplňků nenosím/, nebo černý s bílým prošíváním, :(

fakt nevím, jestli máte někdo dobrý nápad sem s ním

díky

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Jak jsem tak pročítal vaši chválu na mistra řemenů Simona, mám v plánu se na něj obrá*** kvůli novému

řemenu na níže vyfocené hodinky. Nevím ale, jaký vzhled řemínku by byl lepší, současný je moc decentní,

chtěl bych trochu do sportovna, možná i v hnědé barvě /zase tolik hnědých doplňků nenosím/, nebo černý s bílým prošíváním, :(

fakt nevím, jestli máte někdo dobrý nápad sem s ním

díky

Zastav se u mistra osobne, nejlepsi reseni vyberete spolecne na miste, dostane se ti i zajimavych doporuceni ;)

Posted
K těmhle hoďkám se hodí úplně všechno :) od krokouše přez pštrosáka, ještěrku, až po kravku :)

Ručky jsou modrý?

pod určitým úhlem ano, jinak se jeví černě

zrovna jsem hledal, jakou máš otvírací dobu

Posted

Kdyz kozenej pasek,tak jedine od Simona.Vse co jsem tady na strankach videl,bylo spickovy...............kdysi delali v Reichu taky dobrou praci v oblasti pasku,ale myslim,ze nezasilali do Cech a zamerovali vyrobu pro konkretni skupinu,myslim,ze elektrikaru :tank:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.