Kairos Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Jak jsem tak pročítal vaši chválu na mistra řemenů Simona, mám v plánu se na něj obrá*** kvůli novému řemenu na níže vyfocené hodinky. Nevím ale, jaký vzhled řemínku by byl lepší, současný je moc decentní, chtěl bych trochu do sportovna, možná i v hnědé barvě /zase tolik hnědých doplňků nenosím/, nebo černý s bílým prošíváním, fakt nevím, jestli máte někdo dobrý nápad sem s ním díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Jak jsem tak pročítal vaši chválu na mistra řemenů Simona, mám v plánu se na něj obrá*** kvůli novému řemenu na níže vyfocené hodinky. Nevím ale, jaký vzhled řemínku by byl lepší, současný je moc decentní, chtěl bych trochu do sportovna, možná i v hnědé barvě /zase tolik hnědých doplňků nenosím/, nebo černý s bílým prošíváním, fakt nevím, jestli máte někdo dobrý nápad sem s ním díky Zastav se u mistra osobne, nejlepsi reseni vyberete spolecne na miste, dostane se ti i zajimavych doporuceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 K těmhle hoďkám se hodí úplně všechno od krokouše přez pštrosáka, ještěrku, až po kravku Ručky jsou modrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 24. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 K těmhle hoďkám se hodí úplně všechno od krokouše přez pštrosáka, ještěrku, až po kravku Ručky jsou modrý? pod určitým úhlem ano, jinak se jeví černě zrovna jsem hledal, jakou máš otvírací dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Kdyz kozenej pasek,tak jedine od Simona.Vse co jsem tady na strankach videl,bylo spickovy...............kdysi delali v Reichu taky dobrou praci v oblasti pasku,ale myslim,ze nezasilali do Cech a zamerovali vyrobu pro konkretni skupinu,myslim,ze elektrikaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se