vraby Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 (edited) Včera dorazily tak nějaká fotka,není moc nálada protože mi to s nimi nějak nejde(nastavení) Časem dám lepší foto. Jsem zapoměl napsat díky členovi ls8ls8. Edited November 26, 2009 by vraby
cody Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 Z toho si nic nedelej:-) Ja z byl s G taky hotovej. Nakonec po trech dnech s pomoci clenu jsem to zvladl. Ono je to v podstate uple jednoduchy, oproti treba Windows:-)) A zaslouzi si lepsi fotky... inverznich tu moc nebude!
vraby Posted November 27, 2009 Author Report Posted November 27, 2009 (edited) Z toho si nic nedelej:-) Ja z byl s G taky hotovej. Nakonec po trech dnech s pomoci clenu jsem to zvladl. Ono je to v podstate uple jednoduchy, oproti treba Windows:-)) A zaslouzi si lepsi fotky... inverznich tu moc nebude! Už je to v pohodě,za pomoci některých členů jsem se do Gček "dostal",potřeboval jsem jen pořádně nakopnout .Fotečky udělám lepší(snad) Edited November 27, 2009 by vraby
vraby Posted November 30, 2009 Author Report Posted November 30, 2009 Další várka bez denního světla.
cody Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Herdek skoda ze Mud solar atomic v provedeni co se mi libi nedelaji inverzni... hned bych menil.
Recommended Posts