cizanecicicanek Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Zdravim konence jsem se rozhoupal a pujdu do TH (viz. popis); nechce se mi ale dat pres 100 koliku u Dusaka - a tak jsem se poohlizel po netu. Mate nekdo osobni zkustnost s nejakym obchodem a koupi TH? Osobne se mi zamlouva vzit to pres www.amazon.com Diky moc za info C.
MarcelG Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 A hele, zrovna tohle mě momentálně taky hodně zajímá!
francesko70 Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Zkus tady: http://www.hodinky-koscom.cz/Tag-Heuer-CV2...235-I18715.html
francesko70 Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Nebo ještě tady: http://www.watchesonnet.com/cv2a10.fc6235.html
cizanecicicanek Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Nebo ještě tady: http://www.watchesonnet.com/cv2a10.fc6235.html nejaka osobni zkusenost s temito weby??
francesko70 Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Já osobně né. Ale chystám se koupit taky Carrery a jak to tak vypadá, zkusím jeden z těchto. Zatím nejlepší ceny.
cizanecicicanek Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Já osobně né. Ale chystám se koupit taky Carrery a jak to tak vypadá, zkusím jeden z těchto. Zatím nejlepší ceny. hmm..ok...pro ten muj vyber je lepsi cena na amazonu (!)
Messiah Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 hmm..ok...pro ten muj vyber je lepsi cena na amazonu (!)Mozná by nebylo spatny je vydrazit na ebay?
cizanecicicanek Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Mozná by nebylo spatny je vydrazit na ebay? na jakem (DE, AT, UK, US)? nejaka osobni zkusenost s nakupem znackovych hodinek na eBay?
macher Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 zkus se jeste podivat tady http://www.watchfinder.co.uk/Tag-Heuer-Watches.aspx overeny web, spoustu clenu vyuzilo a jinak z ebay - taky jsem par hodinek tak kupoval, nicmene co v poslednim case ctu, ze je tam hafo fake, tak jsem mel teda docela stesti...
cizanecicicanek Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 zkus se jeste podivat tady http://www.watchfinder.co.uk/Tag-Heuer-Watches.aspx overeny web, spoustu clenu vyuzilo a jinak z ebay - taky jsem par hodinek tak kupoval, nicmene co v poslednim case ctu, ze je tam hafo fake, tak jsem mel teda docela stesti... OK, diky moc, uz jsem jim vcera posilal quote, a zatim mi dali jen full retail price (resp. jejich retail price - 2750 liber). Ebay jsem koukal snad jediny prodejce z UK, ktery mi prijde duveryhodny - eBay je podle me blesi trh faku a nahrazek!!!! Nemate jeste nekdo predstavu o celnim a danovem zatizeni dovozu z US - je mi jasne, ze to pujde pripadne kuryrem, a ten mi vse zajisti (vyplni celni prohlaseni apod. - za poplatek - na zaklade plne moci a rovnou mi strhne clo a dan). V danem pripade hodinek okolo 45 tisic? Diky moc
Donuts Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 OK, diky moc, uz jsem jim vcera posilal quote, a zatim mi dali jen full retail price (resp. jejich retail price - 2750 liber). Ebay jsem koukal snad jediny prodejce z UK, ktery mi prijde duveryhodny - eBay je podle me blesi trh faku a nahrazek!!!! Nemate jeste nekdo predstavu o celnim a danovem zatizeni dovozu z US - je mi jasne, ze to pujde pripadne kuryrem, a ten mi vse zajisti (vyplni celni prohlaseni apod. - za poplatek - na zaklade plne moci a rovnou mi strhne clo a dan). V danem pripade hodinek okolo 45 tisic? Diky moc Na eBayi jsou tisice skvelych nabidek, kvalitnich prodejcu hodinek je tam dost. Poplatek za vyrizeni je par stovek, clo nulove, DPH 19%.
francesko70 Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 hmm..ok...pro ten muj vyber je lepsi cena na amazonu (!) Prosím Tě, taková otázka na Tebe: koukal jsem na ten amazon, jak to tam funguje? To jcou aukce, nebo bazar, nebo co? Jde o to, jsou tam třeba několitery stejné modely, ale každý má jinak cenu. Jak to tam teda funguje?
cizanecicicanek Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 TAK UZ JSEM NAKONEC PORIDIL - VYJEDNANA SLEVA 29% z internetove ceny treba na koscom.cz Amazon funguje i jako market place - jsou tam tedy nabidky primo od Amazonu, nebo od prodejcu, kteri to na Amazonu prodavaji. Za celou dobu jsem ale nemel s nikym/nicim problem....bral jsem veci i z Ameriky (posilal pres kancelar v NY do CR).
2good4u Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 na jakem (DE, AT, UK, US)? nejaka osobni zkusenost s nakupem znackovych hodinek na eBay? Na Ebay se daji koupit hodinky levne, ale pokud ti to rozbali celnici tak zaplatis dalsich 20+% navic, dle toho jak se pan celnik vyspi.
Bakemaster Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Zdravim konence jsem se rozhoupal a pujdu do TH (viz. popis); nechce se mi ale dat pres 100 koliku u Dusaka - a tak jsem se poohlizel po netu. Mate nekdo osobni zkustnost s nejakym obchodem a koupi TH? Osobne se mi zamlouva vzit to pres www.amazon.com Diky moc za info C. Pánové nechápu, proč nezaletíte na otočku třeba do Londýna nějakým nízkoropočtovým letem a tam nekoupíte v kamenném obchodě. UK je v EU takže se neplatí žadné clo ani dph, jestli se mýlím tak mě opravte. Dostanete tam skvělý servis a cenu která je tak o 30-40% lepší než v ČR. Poslední dobou si chci koupit pořádný hujery, ale za jakékoliv Carrery se mi 60klacků fakt platit nechce.
2good4u Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 Pánové nechápu, proč nezaletíte na otočku třeba do Londýna nějakým nízkoropočtovým letem a tam nekoupíte v kamenném obchodě. UK je v EU takže se neplatí žadné clo ani dph, jestli se mýlím tak mě opravte. Dostanete tam skvělý servis a cenu která je tak o 30-40% lepší než v ČR. Poslední dobou si chci koupit pořádný hujery, ale za jakékoliv Carrery se mi 60klacků fakt platit nechce. No nez do Londyna, to uz se vyplati zaletet nekam do USA. Letenky jsou uz kolem 12 tisic. A krome hodinek se tam da VELMI LEVNE nakoupit i spousta jinych veci.
Bakemaster Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 No nez do Londyna, to uz se vyplati zaletet nekam do USA. Letenky jsou uz kolem 12 tisic. A krome hodinek se tam da VELMI LEVNE nakoupit i spousta jinych veci. Tak jasně, ale to potom ztrácí význam toho ušetření když dáš za letenku 12k. Do USA bych ale jel, protože potřebuju kytaru a s cenou je to podobný.
2good4u Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Tak jasně, ale to potom ztrácí význam toho ušetření když dáš za letenku 12k. Do USA bych ale jel, protože potřebuju kytaru a s cenou je to podobný. Ale i kdyby clovek utratil stejne penize jako tady a stravil v tom par dni nekde na dovolene tak to stoji za to ne??!! Vsude dobre tak co doma :-))). Jinac ja jsem v USA celkem casto, cca co 2 mesice, tak kdyby nekdo chtel, muzu neco sehnat.
Bakemaster Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 TAK UZ JSEM NAKONEC PORIDIL - VYJEDNANA SLEVA 29% z internetove ceny treba na koscom.cz Amazon funguje i jako market place - jsou tam tedy nabidky primo od Amazonu, nebo od prodejcu, kteri to na Amazonu prodavaji. Za celou dobu jsem ale nemel s nikym/nicim problem....bral jsem veci i z Ameriky (posilal pres kancelar v NY do CR). Zdravim, tak jsem psal do Koscomu a naznacoval, ze by se mi hodila sleva. Nabidli mi maximalne 10% v pripade hotovostni platby. Upozornil jsem ze nejmenovany zdroj poridil tim myslim tebe s 29% slevou, odepsali mi ze s takovou u nich nikdy nikdo neporidil, takze jsi bud lhal nebo mas konexe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se