vlastik Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Možná znáte tohle znění seznamovacího inzerátu: "Mladý VŠ, 190/85/35, mám několik sporťáků, domů a nějakou tu jachtu, perfektní tělo a životní štěstí. Nikoho nehledám, pouze se chlubím." Já jsem na tom podobně, takovejhle řemen mě strašil po nocích, no a těď ho mám a užívám si to s ním. Vlastik
Jay Doll Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Teda to je síla . Fakt těm hodinkám sekne
Ghill Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Skvele. Ten remen ma gule Este si kup pstrosa s ostrohami a si za vodou
HROCH Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 ten je suprovni. gratulace. kdo ho sil?
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 ten řemen na ně hustohustě sedne
Conrad Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Jsi odvážnější než já tohle mi navrhoval Simon na Zenithy ,ale neměl jsem dost odvahy a tak jsem zvolil decentnější modré prošití,protože Zenithy jsou až dost nápadné
Návštěvník krystekomega Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Ładny pasek Pěkný řemen
vlastik Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Jsi odvážnější než já tohle mi navrhoval Simon na Zenithy ,ale neměl jsem dost odvahy a tak jsem zvolil decentnější modré prošití,protože Zenithy jsou až dost nápadné Zajímalo by mě pro srovnání za kolik by byly u Simona, mě to stálo sakumprásk 250EUR. Díky
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Za míň, stehy by byly jeden jak druhý, určil by sis konec řemenu aby ladil s tupým obloukem pouzdra (a s takovým tím rohovým "úhlem"), a navíc bys nemusel trnout, že ta červená konturka nesedne k barvě na hodinkách (což naštěstí sedla).
Tara Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Za míň, stehy by byly jeden jak druhý, určil by sis konec řemenu aby ladil s tupým obloukem pouzdra (a s takovým tím rohovým "úhlem"), a navíc bys nemusel trnout, že ta červená konturka nesedne k barvě na hodinkách (což naštěstí sedla). Ještě jsem neviděl aby tenhle chlápek neměl pravdu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se