Sov Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Dobry den! Brzo uz bude vanoce, a chtel bych udelat pro sebe nejaky maly darek. A pro to ptam vas o poradu. Chtel bych hodinky v rozmezi 600$ az 1200$ (zalezi na tom jak mi budou libit). Zdrojek muze byt i quarzovy, ale chtel bych mechaniku. Puvod hodinek (vyrobce) - DE, CH, USA Rozmer - nejmin 39mm (mam velkou ruku). Dekuju predem. P.S. ted' se mi libi Hamilton Jazzmaster ( hamilton jazzmaster chrono x) Jsou drazsi o 300$ nez bych chtel a proto napsal jsem tuhle spravu =)
little_w Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 (edited) P.S. ted' se mi libi Hamilton Jazzmaster ( hamilton jazzmaster chrono x) Jsou drazsi o 300$ nez bych chtel a proto napsal jsem tuhle spravu =) Hamilton Jazzmaster Chrono je k mani (v Evrope) za 790 liber, takze se do limitu nevlezes jen o stovku. jsem si navic jisty, ze pujdou sehnat i levneji. ps: jdou. 896 usd, 1047 usd, nebo treba hamilton jazzmaster v quartzu za 443 usd... Edited November 29, 2009 by little_w
Sov Posted November 29, 2009 Author Report Posted November 29, 2009 little_w Dik za pomoc. Ale nejvic vzhledove se mi libi a jeste mozna bych chtel neco jineho nez hamiltony =)
Frantik Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Napred prosim prestan porusovat pravidla a potom ti poradime, to je slusnost. Nemas 50 prispevku a zkouset to ojebat podpisem je ubohe.
Sov Posted November 29, 2009 Author Report Posted November 29, 2009 Frantik, omlouvam se za svoji blbost. Fakt jsem nechtel o***at zadny pravidla. A uz jsem zrusil svuj minulej podpis.
Sov Posted January 10, 2010 Author Report Posted January 10, 2010 Koupil jsem Oris Williams F1, porozmyslel trochu a prodal. Hledam dal...
Recommended Posts