Robert22 Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Chtěl bych Vás poprosit o identifikaci těchto hodinek. Na plášti je vyražen nápis festa, ale nikde jsem o hodinkách festa nečet (čísla plášťů i strojku jsou nízká nebo se mi to jen zdá?) Děkuji EDIT - fotky jsem Ti zmenšil,příště,prosím,menší...optimum je 800x 600. Díky,Gilius
Sov Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Tipnul bych na Longines ale jistota je 10%. Cisla jsou trochu podobny tim co maji Longines dolu na obrazku
mechano Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Chtěl bych Vás poprosit o identifikaci těchto hodinek. Na plášti je vyražen nápis festa, ale nikde jsem o hodinkách festa nečet (čísla plášťů i strojku jsou nízká nebo se mi to jen zdá?) Děkuji Zkus vyfotit tu značku na strojku ještě detailněji, vzdáleně to připomíná Alpinu.
StanoBare Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Dost podobny font cislic som videl aj u - DOXA Liege 1905 - na viku klasika vybrus Medaille D´or Milan 1906. Ale v tejto dobe a na tychto vreckovych hodinkach to bol zrejme popularny font na pouzitie. podobne to je aj s rozvrhnutim ciselnika + typ korunky.
Colisa Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Taky mi připomínají Doxy,,někde se mi doma válí
Colisa Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Taky mi připomínají Doxy,,někde se mi doma válí Ale nejsou to ony,,mají jiné ručky i nápisy,šestku mají useknutou sekundovým ciferníkem,ale font číslic sedí.
StanoBare Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 sorry za odbocku k teme: Doxy:-))) ja ich mam tiez doma, po dedkovi. Sice uz netikaju, ale clovek sa pri tom nauci, co ako vlastne funguje. pekne ked su otvorene. Taketo typy boli dost rozsirene.
Karlos Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 bohužel, podle fontu číslic na ciferníku, nebo podle korunky, nelze určit naprosto nic (snad možná na pár vyjímek). Navíc korunka k hodinkám evidentně nepatří, někdo ji už kdysi dávno měnil. Taky se přimlouvám na fotku toho znaku na strojku, to je jediné použitelné vodítko. Plášť může být z jiných hodinek.
StanoBare Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Ta korunka moze byt povysunuta a tak robit dojem ze tam nesedi. V tej dobe, presne ako pises, sa aj hodinky davali dokopy, viko od X, cifernik od Y, vybrusili svoju znacku a bolo. Nie som extra odbornik, mam to od hodinara, ked som si zistoval stav Doxiek. Dodal, ze ak aj na stojku nie je vybrus mena, ci znacky, neda sa presne urcit povod.
Karlos Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Prosím o přesunutí tohoto duplicitního vlákna ke zbytku v sekci Kapesní hodinky, děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se