Jan Zálešák Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 V manuálu k Certinám DS-1Automat je napsané, že se datum nastavuje otáčením korunky směrem dopředu. Bohužel ještě jsem nedošel na to kdy, aby datum nepřeskakoval v poledne. Měl by tam být 2824-2. Děkuji za radu
Ruda Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 V manuálu k Certinám DS-1Automat je napsané, že se datum nastavuje otáčením korunky směrem dopředu. Bohužel ještě jsem nedošel na to kdy, aby datum nepřeskakoval v poledne. Měl by tam být 2824-2. Děkuji za radu Datum přeskakuje obvykle o půlnoci, takže v když nepřeskočí a máš na hodinkách 12 hodin, tak máš nastavené poledne
Jan Zálešák Odesláno 1. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Děkuji Rudovi. Podle jeho rady teď ještě zjistit jak nastavit půlnoc místo poledne.
Adam99 Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Děkuji Rudovi. Podle jeho rady teď ještě zjistit jak nastavit půlnoc místo poledne. Zkus vytáhnout korunku a posunout ručičky o 12 hodin vpřed!
Návštěvník YPO? Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Zkus vytáhnout korunku a posunout ručičky o 12 hodin vpřed! ideálně přesně o půlnoci
Jan Zálešák Odesláno 1. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Je divné že když datum nastavím ráno, přeskočí napoledne. Když odpoledne, tak až další den v poledne.Takže nenastavovat, jenom posunout o 12 hodin a pak pokud se srovná půlnoc-poledne upravit datum?
Jan Zálešák Odesláno 1. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Děkuji YPO, tvůj příspěvek jsem si přečetl až jsem dodatlil svůj. Holt musím ještě hodinku počkat.
Karlos Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Ovšem pokud nemáš místo půlnoci poledne, to by pak dopoledne bylo večer, odpoledne ráno a obědval bys v noci a na noc se přece jíst nemá
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se