Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím všetkých, mam na vas veľkú prosbu. Chcem si kúpiť pánske hodinky a rozhodujem sa zatial medzi značkami Tissot, certina a citizen. Cena tak do 400-550EUR.

Hodinky by mali byť quartz -viem že sú u vás nepopulárne, ale dufam, že mi to odpustíte, na automaty sa necítim. Dakujem vam za vašu inšpiráciu, velmi mi tým pomožete. Prípadne sa nebráním ani iným značkám. Ide mi predovšetkým o kvalitu a kvalitu prevedenia hodiniek.

Posted

nenapisal si aky styl. keby si idem kupit teraz quartz hodinky tak by som kupil Precista 89 Chrono (http://www.timefactors.com/precista.htm)

rozmyslam ci ich kupim mojmu kmotrovi na vianoce. jedny precisty uz mam a spracovanie je na urovni. P 89 maju okrem toho strojcek ktory pouzivaju aj firmy zvucnejsich mien (TH atd...) a to len za cca 220 eur. podla mna fakt neodolatelne co sa tyka pomeru cena/vykon

Posted
Zdravím všetkých, mam na vas veľkú prosbu. Chcem si kúpiť pánske hodinky a rozhodujem sa zatial medzi značkami Tissot, certina a citizen. Cena tak do 400-550EUR.

Hodinky by mali byť quartz -viem že sú u vás nepopulárne, ale dufam, že mi to odpustíte, na automaty sa necítim. Dakujem vam za vašu inšpiráciu, velmi mi tým pomožete. Prípadne sa nebráním ani iným značkám. Ide mi predovšetkým o kvalitu a kvalitu prevedenia hodiniek.

Jenom vysvětli, proč se necítíš na automaty.... :)..vždyť automaty jsou, dalo by se říct, stejně "bezúdržbové" jako quartzky a navíc nemusíš měnit baterii. Já mám automaty přes půl roku a ještě se mi nezastavily a seřizování času třeba jednou za tři dny je takový rituál. A taky tikají a vteřinová ručička hezky pluje po ciferníku, žádké skoky.. :) Jestli Ti jde o přesnost, tak to potom ano, ale jinak.... a věřím, že okolo 500 euro koupíš docela solidní mechanické hodinky.

Posted

tak šup šup, honem se koukej trošku specifikovat požadavky, ať ti do toho můžem začít kecat!

mám tyhle vlánka nejradši, poněvadž v nich člověk vždycky najde nějaký pěkný doporučení :D

Posted

Tie Certiny mám, ale s arabskými číslami na ciferníku. prišli mi na koži, ale nedokázal som si nájsť správnu polohu (dierku :thumbsup_anim: ) a tak som pred mesiacom ku nim dokúpil oceľový ťah. Zatiaľ som s hodinkami veľmi spokojný a na ťahu vyzerajú naozaj squele :speak_cool: