belobradp Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Zdravím všetkých, mam na vas veľkú prosbu. Chcem si kúpiť pánske hodinky a rozhodujem sa zatial medzi značkami Tissot, certina a citizen. Cena tak do 400-550EUR. Hodinky by mali byť quartz -viem že sú u vás nepopulárne, ale dufam, že mi to odpustíte, na automaty sa necítim. Dakujem vam za vašu inšpiráciu, velmi mi tým pomožete. Prípadne sa nebráním ani iným značkám. Ide mi predovšetkým o kvalitu a kvalitu prevedenia hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 nenapisal si aky styl. keby si idem kupit teraz quartz hodinky tak by som kupil Precista 89 Chrono (http://www.timefactors.com/precista.htm) rozmyslam ci ich kupim mojmu kmotrovi na vianoce. jedny precisty uz mam a spracovanie je na urovni. P 89 maju okrem toho strojcek ktory pouzivaju aj firmy zvucnejsich mien (TH atd...) a to len za cca 220 eur. podla mna fakt neodolatelne co sa tyka pomeru cena/vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Zdravím všetkých, mam na vas veľkú prosbu. Chcem si kúpiť pánske hodinky a rozhodujem sa zatial medzi značkami Tissot, certina a citizen. Cena tak do 400-550EUR. Hodinky by mali byť quartz -viem že sú u vás nepopulárne, ale dufam, že mi to odpustíte, na automaty sa necítim. Dakujem vam za vašu inšpiráciu, velmi mi tým pomožete. Prípadne sa nebráním ani iným značkám. Ide mi predovšetkým o kvalitu a kvalitu prevedenia hodiniek. Jenom vysvětli, proč se necítíš na automaty.... ..vždyť automaty jsou, dalo by se říct, stejně "bezúdržbové" jako quartzky a navíc nemusíš měnit baterii. Já mám automaty přes půl roku a ještě se mi nezastavily a seřizování času třeba jednou za tři dny je takový rituál. A taky tikají a vteřinová ručička hezky pluje po ciferníku, žádké skoky.. Jestli Ti jde o přesnost, tak to potom ano, ale jinak.... a věřím, že okolo 500 euro koupíš docela solidní mechanické hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 tak šup šup, honem se koukej trošku specifikovat požadavky, ať ti do toho můžem začít kecat! mám tyhle vlánka nejradši, poněvadž v nich člověk vždycky najde nějaký pěkný doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belobradp Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Pre mna je doležite zafirové sklo a koženný remienok, rozmýšlamnad týmito certinami: citizen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro103 Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Tie Certiny mám, ale s arabskými číslami na ciferníku. prišli mi na koži, ale nedokázal som si nájsť správnu polohu (dierku ) a tak som pred mesiacom ku nim dokúpil oceľový ťah. Zatiaľ som s hodinkami veľmi spokojný a na ťahu vyzerajú naozaj squele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 design tech Certin je peknej, rozhodne jsou hezci, nez ten Citizen. Tak uz víme, ze se ti libi Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 ja by som siel radsej do tych precist, ktore sa aj trochu podobaju na tie certiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 To jsou pěkné Certiny, tuším v Details na Václaváku jsem je viděl s bílým ciferníkem, nevíte někdo typové označení ? Zaboha je nemůžu najít.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se