Přejít na obsah

Výber hodiniek

Doporučené příspěvky

Zdravím všetkých, mam na vas veľkú prosbu. Chcem si kúpiť pánske hodinky a rozhodujem sa zatial medzi značkami Tissot, certina a citizen. Cena tak do 400-550EUR.

Hodinky by mali byť quartz -viem že sú u vás nepopulárne, ale dufam, že mi to odpustíte, na automaty sa necítim. Dakujem vam za vašu inšpiráciu, velmi mi tým pomožete. Prípadne sa nebráním ani iným značkám. Ide mi predovšetkým o kvalitu a kvalitu prevedenia hodiniek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nenapisal si aky styl. keby si idem kupit teraz quartz hodinky tak by som kupil Precista 89 Chrono (http://www.timefactors.com/precista.htm)

rozmyslam ci ich kupim mojmu kmotrovi na vianoce. jedny precisty uz mam a spracovanie je na urovni. P 89 maju okrem toho strojcek ktory pouzivaju aj firmy zvucnejsich mien (TH atd...) a to len za cca 220 eur. podla mna fakt neodolatelne co sa tyka pomeru cena/vykon

Odkaz ke komentáři

Zdravím všetkých, mam na vas veľkú prosbu. Chcem si kúpiť pánske hodinky a rozhodujem sa zatial medzi značkami Tissot, certina a citizen. Cena tak do 400-550EUR.

Hodinky by mali byť quartz -viem že sú u vás nepopulárne, ale dufam, že mi to odpustíte, na automaty sa necítim. Dakujem vam za vašu inšpiráciu, velmi mi tým pomožete. Prípadne sa nebráním ani iným značkám. Ide mi predovšetkým o kvalitu a kvalitu prevedenia hodiniek.

Jenom vysvětli, proč se necítíš na automaty.... :)..vždyť automaty jsou, dalo by se říct, stejně "bezúdržbové" jako quartzky a navíc nemusíš měnit baterii. Já mám automaty přes půl roku a ještě se mi nezastavily a seřizování času třeba jednou za tři dny je takový rituál. A taky tikají a vteřinová ručička hezky pluje po ciferníku, žádké skoky.. :) Jestli Ti jde o přesnost, tak to potom ano, ale jinak.... a věřím, že okolo 500 euro koupíš docela solidní mechanické hodinky.

Odkaz ke komentáři

ja by som siel radsej do tych precist, ktore sa aj trochu podobaju na tie certiny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...