boo-beek Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Tak si tak rikam, jestli jsou tu nejaci priznivci volejbalu z Prahy? Rad bych si obcas zahral - pokud byste nekdo treba mel misto pro jednoho hrace... Nebo - pokud tu nikdo zadnou particku nema a zaroven by se naslo dost lidi - bysme mohli neco zorganizovat Treba jednou tydne ve vecernich hodinach si jit zahrat...
nAscA Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Ja jsem pro! Neco mozna chystame s kamarady, hravalo by se na YMCA, to je Na Porici, nevim v jakem stadiu to zrovna je, pristi tyden bych ti dal vedet.
Harry Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Kdyby jste měli zájem, potřebujeme dva tři lidi navíc. Hrajeme čtvrtky od 19:30 v Praze 9 (dnes ne, většina je na horách, ale 17.12 už zase ano). Kontaktujte mne SZ
Harry Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Tak já nevím, to je pořád "chci si zahrát" a "já taky", ale když vám to člověk nabídne, tak je ticho po pěšině...
Harry Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Nový rok je tu a s ním opět otevřené tělocvičny po vánočních prázdninách Takže (a už naposledy) - kdo z přítomných by si chtěl zahrát volejbal? Čtvrtky večer, Praha 9.
spiderer Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Nevotravuj porad a pojd radsi na pivo
Harry Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Huš, lemro líná Chlastat se dá i v jiný dny než čtvrtky (a úterky a soboty a neděle ), ale občas to pívo musíš vyběhat Na pivo půjdem ve středu
maty Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Huš, lemro líná Chlastat se dá i v jiný dny než čtvrtky (a úterky a soboty a neděle ), ale občas to pívo musíš vyběhat Na pivo půjdem ve středu No, a kde na Praze 9 ? Mam to docela zruky...
Senseeei Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Ja mam stvrtok treningy, ale ked sa ludia vyhovaraju tak mozeme ist ked bude teplo trebars v praze 4. Siet mam, lopta sa tiez najde...
Recommended Posts