vraby Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Zdravím pánové Jelikož za pár dní(21) budu zase o rok starší tak s požehnáním mojí ženy je možnost jít do dalších hodinek.Jelikož mám tak nějakou představu měli by to být nějaké potápky k mým prvním VE GAZ 14 Black Chronograf.Mohu poprosit o nějaké typy.Cena asi max. 4500 kč. Já vím je to málo tak prosím bez komentářů,díky.Možnost ohledně té ceny i použité od členů Chronomagu. Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem vraby
Well Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Seiko Samurai, Seiko Monster nebo Seiko SKX007. Nic jiného mě nenapadá a asi bych ani nic jiného v této ceně nechtěl. Samuraje bych já osobně upřednostňoval v titanu.
David_B Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Souhlasím a hlasuju pro Seiko Monster. Měl jsem SKX007, mám Monstra i Suma a zkrátka ani s jedněmi neuděláš chybu. Akorát ta Suma jsou asi za dvojnásobek toho, co chceš investovat ty. SKX007 jsou takové klasické potápky, co neurazí. Monstra buď zbožňuješ nebo nesnášíš. Já jsem z té první skupiny. Ikdyž je už nenosím tak často, tak bych je neprodal. Pokud můžeš nakupovat na ebay, tak pokemonyu nebo timeparadise jsou osvědčení.
vraby Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Seiko Samurai, Seiko Monster nebo Seiko SKX007. Nic jiného mě nenapadá a asi bych ani nic jiného v této ceně nechtěl. Samuraje bych já osobně upřednostňoval v titanu. Samurai White-jo,Monster Orange jo ,ale né titan.V takové cenové relaci toho asi moc nebude
David_B Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Samurai White-jo,Monster Orange jo ,ale né titan.V takové cenové relaci toho asi moc nebude Oranžová Monstra má manželka, párkrát jsem je taky dal na ruku, ale na mne je to moc velká divočina. Chceš je nosit na gumě nebo na tahu? Pokud holduješ ocelovým tahům, tak za mne watchadoo. Mrkni na Kibiho fotky
vraby Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 QUOTE(David_B @ 3.12.2009 - 23:21) 352922[/snapback]Oranžová Monstra má manželka, párkrát jsem je taky dal na ruku, ale na mne je to moc velká divočina. Chceš je nosit na gumě nebo na tahu? Pokud holduješ ocelovým tahům, tak za mne watchadoo. Mrkni na Kibiho fotky Určitě na tahu,watchadoo už mám na VE GAZ14 Black Chrono
cody Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Samurai White-jo,Monster Orange jo ,ale né titan.V takové cenové relaci toho asi moc nebude Svata slova, toho se drz. Oboji jsou super. A titan by jim ubral vahu, to by byla skoda. Ber je jedine na tahu, krome obycejne spony jsou to v tejhle cene fakt dobry tahy. A tezko ho pak koupis, vyjde to o dost draz. Taky je na tahu prodas na foru pripadne mnohem snaz.
Well Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Svata slova, toho se drz. Oboji jsou super. A titan by jim ubral vahu, to by byla skoda. Ber je jedine na tahu, krome obycejne spony jsou to v tejhle cene fakt dobry tahy. A tezko ho pak koupis, vyjde to o dost draz. Taky je na tahu prodas na foru pripadne mnohem snaz. Já měl ocel i titan a titanové jsem měl výrazně raději. Titan jim skutečně váhu ubere a to je jen dobře. Po ocelových jsem měl po měsíčním nošení jednu ruku delší . Jinak se přimlouvám za černé Seiko Monster na tahu (měl jsem je, prodal a pořád mám cukání je znovu koupit).
vraby Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Jiné typy na potápky asi moc nebudou co? v takové cenové relaci.Zatím tedy to vypadá na Samurai-White nebo Monster-Orange
Heky Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 (upraveno) Ještě se podívej na Orient CEM75002D Sice nejsou Seiko, ale kvalita by měla být podobná/stejná. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...rient+cem75002D Upraveno 4. prosince 2009 uživatelem Heky
emte Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 (upraveno) A co tak tieto Hanowy. Nie je to sice Seiko a k tomu quartz ale imho velmi podarene hodinky za tu cenu. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=22950 Upraveno 4. prosince 2009 uživatelem emte
vraby Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 (upraveno) Hanowa to není podle mého vkusu,Orient nevypadají špatně,ale kdyby ta korunka nebyla modrá,raději silver. Upraveno 4. prosince 2009 uživatelem vraby
Filipes Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 vraby, já měl tyhle postupně všechny a prostě ber co se ti líbí, nedá se jednoznačně doporučit jedny na úkor druhejch, jediný rozdíly jsou v dizajnu
cody Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Jeste za tyhle penize me napadaji Vostoky, modrej cifernik, datum, indikace day/night. Jen si poranu nemuzu vzpomenout kde na foru jsou nafoceny a jdu do uz prace. Snad ti je nekdo najde.
vraby Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Jeste za tyhle penize me napadaji Vostoky, modrej cifernik, datum, indikace day/night. Jen si poranu nemuzu vzpomenout kde na foru jsou nafoceny a jdu do uz prace. Snad ti je nekdo najde. nemyslel jsi tyhle: K3- Submarine
vraby Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Další nějaké vzorky? Nemusí to být jen Seiko,ale finanční stránka omezuje,chápu.
Heky Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 (upraveno) Orient nevypadají špatně,ale kdyby ta korunka nebyla modrá,raději silver. Nemyslel jsi náhodou lunetu...? Jestli jo, tak to padají i ty K3-Submarine. EDIT: Ještě mě napadla ORSA - tlustý safír, ETA nebo Miyota, krásný dýnka, zajímavé barevné kombinace. Ale to by jsi musel hledat nějaký výhodný prodej třeba na eBay nebo WUS. Třeba tady je aukce: http://cgi.ebay.com/ORSA-YELLOW-MONSTRUM_W...=item2ea985e961 Upraveno 4. prosince 2009 uživatelem Heky
vraby Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 (upraveno) Nemyslel jsi náhodou lunetu...? Jestli jo, tak to padají i ty K3-Submarine. EDIT: Ještě mě napadla ORSA - tlustý safír, ETA nebo Miyota, krásný dýnka, zajímavé barevné kombinace. Ale to by jsi musel hledat nějaký výhodný prodej třeba na eBay nebo WUS. Třeba tady je aukce: http://cgi.ebay.com/ORSA-YELLOW-MONSTRUM_W...=item2ea985e961 Jasně myslel jsem lunetu,jsem už dneska vykolejenej z jiného vlákna.Padají i ty K3 jen jsem je tam hodil co myslel asi Cody,šel makat. Barevnou lunetu nee a ty Orsy jsu na mě moc přeplácaný.sry Upraveno 4. prosince 2009 uživatelem vraby
David_B Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Další nějaké vzorky? Nemusí to být jen Seiko,ale finanční stránka omezuje,chápu. Pak mne ještě napadají tyhle Citizen. Měl je Kibi, takže by mohl poreferovat. No a pokud by ti nevadily quartz tak jsem jednou měl tohle: Plongeur military divers a až na tu luminiscenci, to byly dobré outdoor hodinky (v dané cenové kategorii )
little_w Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 ja nedam dopustit na tyhle citizeny (kdyz je o nich uz rec). 42mm bez korunky, ale hlavne korunka nezavazi, je na pozici 8. no a miyota, automat s natahem, neni co resit!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se