kubson Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 (upraveno) MeisterSinger Singular je k dispozici v nových barvách viz: http://blog.chronoshop.cz/?p=146 hnědá se mi osobně moc líbí Upraveno 4. prosince 2009 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Singular je parádní model, podobně jako Monograph. Jednoručky s funkcí stopek, to je krásně zvrhlej nápad Ta hnědá je hezká a moderní, ale já pořád pošilhávám po černých, ale ne na kůži, chtěl bych je na tom jejich bomba tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micanek Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 hodinky krasny,ale chvilku jsem premyslel, jak urcim cas... kdyz jsem se podival detailne, tak mi to vsak doslo - nastesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 su pekne..v jednoduchosti je krasa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 rychlá fotka ajfounem, šedá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Pěkný, už teď závidím novému majiteli. Krásně minimalistický chrona a v té šedé jim to fakt sluší.Foto strojku by nebylo? Zajímalo by mě, jak vypadá Valjoux od MeisterSinger. Nebo mají plné dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 toto by teoreticky mohlo bythttp://www.vintagefactory.es/reloj-meistersinger-singular-plata-mm301-p-83.html?language=en Pěkný, už teď závidím novému majiteli. Krásně minimalistický chrona a v té šedé jim to fakt sluší. Foto strojku by nebylo? Zajímalo by mě, jak vypadá Valjoux od MeisterSinger. Nebo mají plné dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 jsou s průhledem a strojek vypadá slušně, perláž všude, fotka (sn jsem rozmáznul): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se