Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele potreboval bych pomoci na ebay,mrkli byste se mi prosim jestli se tam nepohybujer na prodej vidlice nebo kluzaky na gsxf 600 r.v. od 89-96, pote jeste svetlo, moc by mi to pomohlo, takze pokud byste se nudili na netu, tak bych to opravdu uvital. Na ebay se opravdu moc nevyznam... Vim ze to sem moc nepatri, ale pro me ste na netu nejserioznejsi pratele fora kde si lide pomahaji. Mel jsem vcera s masinou bouracku a tak jsem mozna trochu sentimentalni.

Odesláno

Souhlas s Karlos. Určitě by to chtělo díly, pokud nechceš nové, vidět!

PS doufám, že ty sám jsi jinak celý ;)

Odesláno

Jo ja jsem celej, mel jsem fakt stesti... PS: fakt moc diky odklizeci, mrknu na to, koukal jsem ze tam bohuzel neni na cely ebay svetlo... za novy chtel totiz desitku :o a :o budu se s tim muset jeste poprat popripade zvazit jeste jeden bezpapirovej bike nebo prestavbu na street. PS: Mate typy na nejaky vrakace co tu doporucujete, moc by mi to pomohlo. Jo a nebojte hodinky jsem nerozflakal!!!

Odesláno

Pánové, tak teď mi kolem baráku projelo snad 200 motorek, od včerejška tu je motorkářský fesťák WIMS 2006, teď se část osazenstva stěhovala do města, stál jsem dobře pět minut na balkóně a čuměl jako magor, 5 minut neprojelo jediné auto, jenom motorky.

Odesláno

DIky Karlos jsete fakt kamosi, btw ja miluju spanily jizdy, jeli jsme ted uz ctvrtym rokem skrz nadherny cetrum Karlovych Varu. To je panecku pocit, motorky mam pod kuzi aaa jezdit neprestanu. Az ji dam dohromady tak vam dam vedet.

Odesláno

Ja bych se rovnat vidle bál. Je to hodně zatěžovaná součást MTC, pro jízdo hodně důležitá. Tam bych nešetřil...

Odesláno

Mírně ohnuté vidle (jde o to jak hodně a v jakém místě jsou ohnuté) se běžně rovnají. Má to spousta motorek a dost často to ani nepoznáš :) Samozřejmě že nové je vždy lepší, jde o to jestli na to máš, nebo se smíříš s opravou...

Odesláno

Dobře dobře. Jen je to potřeba zvážit. Přeju úspěšnou a levnou opravu a suché silnice ;)

Odesláno

Presne tak vidlici rozhodne rovnat nebudu a koupim minimalne novy kluzaky, plasty a svetylka uz me tolik nezajimaj, bo tam uz nejde o zivot, ze!

Odesláno

Při rovnání vidlic je důležitým měřítkem jejich "kruhovitost", aby po rovnání nikde nebyly lehce zploštělé. Samozřejmě má cenu rovnat vidlice ohnuté do určité míry.

Odesláno

Bohuzel ta moje vidle uz rovnana byla tak to nechci znovu pokouset... Ale mrknu teda na to! Staci si procist fora na motorkarich, pomalu mam pocit ze s koncem nezacinej bohuzel padat jen svestky ze stromu, ale i motorkari. Jen kdyby forum na motorkarich melo uroven chronomagu, to by se dalo poradne kecat, ale asi je to dano i tim poctem uzivatelu. Mozna i tim ze mnohem vice gentlemanu nosi mechanicke hodinky, nez sedla silne stroje! Co myslite vy.

Odesláno

I tady jsou motorkáři.A je to dobrá kombinace- dobrá motorka a slušný mechanický hodinky.Nakonec,zamysli se nad tím.Přes zimu ušetříš na benzínu......

:)

Odesláno
.... Mozna i tim ze mnohem vice gentlemanu nosi mechanicke hodinky, nez sedla silne stroje! Co myslite vy.

No jo, můj stroj má 26,26 HP :D :D :D

• Po roku...
Odesláno
Zkus vrakoviště motocyklů Podhořany - http://www.motorky.com/seller.php?id=7623 - je to cca 15 km od Čáslavi, směr Chrudim. Mají toho tam fakt hodně a co nemají, tak většinou zkusí sehnat. Určitě jim zavolej.

Kurńa jsem z Pardubic a tohle vrakoviště neznám, díky za tip :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...