Hajek Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 zdroj: certina.ch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 Nebýt té přehršle nápisů ve spodní části ciferníku, byly by to krásné oblekovky. Viděl jsem je v obchodě a líbily se mi, zpracování převyšuje cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 Toto jsou velmi povedené hodinky, byť bych raději verzi bez Limited Edition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 Cim se lise verze LE od klasicke? Krome napisu na ciferniku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 5. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 Řekl bych barvou číselníku, vzadu je průhled a na rotoru nápis o limitce...hm...a nápisem na číselníku. Zatím vše co jsme vyzkoumal, ale řada DS1 se mi obecně velmi líbí - číselník, safírové sklo, vodotěsnost 100M, vše nerez ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) Řekl bych barvou číselníku, vzadu je průhled a na rotoru nápis o limitce...hm...a nápisem na číselníku. Zatím vše co jsme vyzkoumal, ale řada DS1 se mi obecně velmi líbí - číselník, safírové sklo, vodotěsnost 100M, vše nerez ocel. Průhled je i na běžných. Tipuji, že LE je proto, že ty běžné už nemají v nabídce. DS1 jsou opravdu moc povedené, nebýt krize, budu o nich uvažovat. Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Jsou fakt pěkný, s radostí bych je bral. S tou limitkou je to divný, jestli nejsou ničim jiný, kromě toho nápisu. Ale jinak mi přijde že nápisy v dolní části jsou ok, trošku je to v mých očích zesportovňuje, odlehčuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a&k Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 su velmi pekne. mam DS 1 nie vsak limited edition a ten remienok si planujem kupit lebo sa k nim neskutocne hodi. mne sa tento styl velmi paci. a tie dve kolmice z 12 na 6 a z 9 na 3 ... perfekt. nic mi na nich nevadi. mozno cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se