Jump to content

Certina DS1 limited edition C006.407.16.081.00

Recommended Posts

Posted

Řekl bych barvou číselníku, vzadu je průhled a na rotoru nápis o limitce...hm...a nápisem na číselníku. Zatím vše co jsme vyzkoumal, ale řada DS1 se mi obecně velmi líbí - číselník, safírové sklo, vodotěsnost 100M, vše nerez ocel.

Posted (edited)
Řekl bych barvou číselníku, vzadu je průhled a na rotoru nápis o limitce...hm...a nápisem na číselníku. Zatím vše co jsme vyzkoumal, ale řada DS1 se mi obecně velmi líbí - číselník, safírové sklo, vodotěsnost 100M, vše nerez ocel.

Průhled je i na běžných. Tipuji, že LE je proto, že ty běžné už nemají v nabídce. DS1 jsou opravdu moc povedené, nebýt krize, budu o nich uvažovat.

Edited by CzechJoker
Posted

Jsou fakt pěkný, s radostí bych je bral. S tou limitkou je to divný, jestli nejsou ničim jiný, kromě toho nápisu. Ale jinak mi přijde že nápisy v dolní části jsou ok, trošku je to v mých očích zesportovňuje, odlehčuje.

• 4 weeks later...
Posted

su velmi pekne. mam DS 1 nie vsak limited edition a ten remienok si planujem kupit lebo sa k nim neskutocne hodi. mne sa tento styl velmi paci. a tie dve kolmice z 12 na 6 a z 9 na 3 ... perfekt. nic mi na nich nevadi. mozno cena ;)