Drexxy Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Je to vůbec možné? Kovové automaty se bojím brát, ruce jsou v neustálém kontaktu s železem, i zdrsněným. Nechtěl bych hodinky prodřít až na druhou stranu . Za případné nápady díky, nedokážu si představit nic co by vydrželo v aspoň trochu slušném stavu :-)
cody Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Porid Gecka a mas po problemu. Vzhledem k cene si je muzes nechavat ve cvickach a funkce se muzou hodit, no ne?
Drexxy Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 Porid Gecka a mas po problemu. Vzhledem k cene si je muzes nechavat ve cvickach a funkce se muzou hodit, no ne? ukazkove mysleni out of the box, to me nenapadlo Diky :-)
cody Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Na hloupou otazku hloupa odpoved. Ale jsem rad, ze jsem ti pomohl a ocenujes to.
dr.snake Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 ja som to riesil tak v posilovni ze som si polozil hodinky na parapet...jak mozes cvicit s hodinkami pouzival som trhacky,na hrazdu a mrtvy tah, fixacia obvazom na zapestia ale IWC by som na parapet vo verejnej posilovni nedaval
Drexxy Posted December 7, 2009 Author Report Posted December 7, 2009 ja som to riesil tak v posilovni ze som si polozil hodinky na parapet...jak mozes cvicit s hodinkami pouzival som trhacky,na hrazdu a mrtvy tah, fixacia obvazom na zapestia ale IWC by som na parapet vo verejnej posilovni nedaval sice to je trosku off, ale... S hodinkama jsem prave jeste necvicil, jenom me zajimalo jestli jsou stejne jako napr. letecke hodinky i hodinky na cviceni... A trhacky ani fixaci nepouzivam, zatim jsem udrzel vse co jsem byl schopen zvednout
Colisa Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Já na cvičení hodinky nenosím,,už jen z výše uvedeného důvodu,,(trhačky,háky)..Ale někdy je zajímavé vidět,v případě menších posiloven,kde se všichni dobře znají..jak si pánové během cvičení odkládají své poklady na bar,,to jsou někdy sbírky-))Škoda že nemám fotky-)
idaho.cz Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Pokud by jsi nelpěl na automatech, tak ja do na cviceni preferuji digitalky.. Ted mi treba jezisek prinese Suunto T3C v cernem provedeni (obycejny displej, ne inverzni) a musim rict, ze na ruce vypadaji bajecne.. Navic na anglickem amazonu vyjdou na polovinu co tady, takze se nemusim bat, kdyz je skrabnu.. Pritelkyne je uz ma schovane ve skrini, ale ja o tom nemam vedet Krome klasickych funkci meri i tep, takze si muzes cvicebni plan zvolit co nejefektivnejsi.. Uz se nemuzu dockat, az si je poprve vezmu na spinning!
Jiřina Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Já nosím taky digitálky, začal jsem digi z Lídlu s pulzmetrem a teď co jsem pořídil Casio DWB 5600, nedám je na tyto příležitosti z ruky
Recommended Posts