Apep Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Jen tak pro obecnou informaci, že bychom si měli svých restaurovaných vintážních Glashutte považovat, já jsem tedy něco jako hrdost, snad i pýchu pociťoval - pár fotek z předvánočních Drážďan :-)
twinsfather Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Pěkný, díky. Když jsem hledal WEMPE na nový adrese, tak jsem u tohoto "krámu" s rodinkou taky přibrzdil.
mt01 Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Jen tak pro obecnou informaci, že bychom si měli svých restaurovaných vintážních Glashutte považovat, já jsem tedy něco jako hrdost, snad i pýchu pociťoval - pár fotek z předvánočních Drážďan :-) včera jsem koukal do stejné výlohy, nádhera
Apep Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 včera jsem koukal do stejné výlohy, nádhera Já tam byl 3.12.
Apep Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) ... kdo ví, jestli tam nejsou vystavené i některé práce Andrého S., některé kousky jako by vyšly z jeho dílny Samozřejmě by to nebylo nic proti ničemu Další důvod k dobrému pocitu z jeho renovací Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem Apep
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se