Ladin Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Ty si chlape kouzelník Nechceš se s tím živit? Fakt povedený!
skalis Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Vypada to vazne dobre! Ta barva neni vubec zrnita a je nanesena velmi ciste, soude podle fotek. A sviti, zda se, taky slusne. Ja mam barvu v prasku, ktera ma dost velky zrna a zatim se mi s ni nic kloudnyho nepodarilo...
Bask Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Na fotkach to vyzera samozrejme trochu lepsie ako v skutocnosti, ale da sa. Ruciciek som sa dost bal, ale potom som zistil, ze ide vlastne o skeleton rucicky na ktorych je nanesena luminisencna hmota zospodu. Staru som odlupil nechtom a nova krasne vyplnila otvor. Islo to samo.
Henry Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Když jsi nasazoval ručičky, co jsi použil? Jak jsi to udělal? Vím, že hodináři na to mají nějaké "udělátko", ale netuším, jak funguje. Já použil pinzetu a přitlačil jsem prstem. A jelikož má poslední úprava má ručky lesklé a stříbrné, jsou nyní velmi vhodné pro daktyloskopy
Bask Odesláno 9. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Henry napsal: Když jsi nasazoval ručičky, co jsi použil? Jak jsi to udělal? Vím, že hodináři na to mají nějaké "udělátko", ale netuším, jak funguje. Já použil pinzetu a přitlačil jsem prstem. A jelikož má poslední úprava má ručky lesklé a stříbrné, jsou nyní velmi vhodné pro daktyloskopy Pouzil som pinzetu a potom som to opatrne zatlacil nechtami, ale fakt si musim na to zohnat daky nastroj. Kazdu chvilu daco dakomu robim a urcite by som to vyuzil. Tiez som uz v minulosti nasadzoval leskle rucicky a tiez potom boli dochytane. Po nasadeni ich treba utriet. Pouzivam handricku z mikrovlakna. Ak sa 2x prehne, tak s okrajom sa daju utierat aj tak male veci, ako su rucicky.
Jaryn Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Bask napsal: Bratislavcania maju moznost kupit si to v predajni umeleckych potrieb pri tuneli. Kazdy Blavak pozna. Blavák možná jo, ale v Práglu máme tunelou vjacej
Jaryn Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Bask napsal: Staru som odlupil nechtom Si nechám narůst nehty, vousy a .... začnu se zaobírat Vintage vláknem
little_w Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 nechces mi za mirnou uplatu iluminovat amfibie? ;-)
pikec Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Já osobně na ručičky používám toto co je na obrázku. Koupeno na Ebay, ale nemohu si bohužel vzpomenout od jakého prodejce. Ten stahovač ručiček má snad ještě i v Parexu v Parbubicích za 190kč.
Bask Odesláno 13. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 pikec napsal: Já osobně na ručičky používám toto co je na obrázku. Koupeno na Ebay, ale nemohu si bohužel vzpomenout od jakého prodejce. Ten stahovač ručiček má snad ještě i v Parexu v Parbubicích za 190kč. Noooo! Take daco potrebujem! Snad to dakde zozeniem.
Bask Odesláno 13. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 little_w napsal: nechces mi za mirnou uplatu iluminovat amfibie? ;-) To je asi zart, nie? Vsak vies co stoji postovne z Norfolku?
JHonza Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Na stahování ručiček nemám nic extra, používám dva malé šroubováky proti sobě (předtím s je podložím papírkem, abych neškrábl cifr). Na nasazování se mi docela osvědčila plastová náplň do propisky (samozřejmě obráceným koncem). Podle velikosti hodinek malá nebo velká náplň.
little_w Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Bask napsal: To je asi zart, nie? Vsak vies co stoji postovne z Norfolku? vim, posilam neco kazdou chvili. a postovne DO Norfolku bych Ti zaplatil, skodnej bys nebyl ten bazmek na sundavani rucek bych si sice mohl koupit, ale co z toho... ja mam ruce dost jalovy, co se takovy fajnovy prace tyce... takze bych si to domrvil, to je jisty ale to byl jen navrh...
Bask Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 little_w napsal: vim, posilam neco kazdou chvili. a postovne DO Norfolku bych Ti zaplatil, skodnej bys nebyl ten bazmek na sundavani rucek bych si sice mohl koupit, ale co z toho... ja mam ruce dost jalovy, co se takovy fajnovy prace tyce... takze bych si to domrvil, to je jisty ale to byl jen navrh... Hmm. Z toho asi nezbohatnem, ale to ani z prace a chodim tam kazdy den jak debil. Fakt! Oplati sa to vobec robit s hodinkami za 36 euro? Mas tam iba 6 indexov, to je fasa. To zmaknem na jedno zarobenie davky. Keby si mal fakt zaujem, tak asi radsej SZ, nech to tu nesvinime.
little_w Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Bask napsal: Hmm. Z toho asi nezbohatnem, ale to ani z prace a chodim tam kazdy den jak debil. Fakt! Oplati sa to vobec robit s hodinkami za 36 euro? Mas tam iba 6 indexov, to je fasa. To zmaknem na jedno zarobenie davky. Keby si mal fakt zaujem, tak asi radsej SZ, nech to tu nesvinime. vyreseno s p. Frydlem. sice nema luminovu, ale i fosfor bude lepsi nez stavajici lumi. diky za ochotu. mimochodem - ty bys to nedelal pro prachy, ja bych zase nehledel na to, ze porizovaci cena je jaka je proste bych to rad mel, svoje amfibie mam rad.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se