Jan_Jan_2006 Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Ten jeden box ti nebude stačit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Obávam sa , že máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 2 hodinami, senior1949 napsal: No paráááda . Prečo tu doteraz nebola táto fotka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna tu si este mozes doplnit zbierku:) https://www.antik-hovorka.cz/obchod/hodinky-prim-2/quartz-analogove-18/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 2 hodinami, brba napsal: No paráááda . Prečo tu doteraz nebola táto fotka ? Doteď jsem byl v klidu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 5 hodinami, Harwey napsal: tu si este mozes doplnit zbierku:) https://www.antik-hovorka.cz/obchod/hodinky-prim-2/quartz-analogove-18/ poznám , pravidelne sledujem před 5 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Doteď jsem byl v klidu.... Nechcem byť vrtálek , ale PRIM nie sú len mechaniky , QUARTZ tvorí tak isto súčasť histórie tejto značky . A za takúto zbierku sa niet čo hanbiť . Máš ich funkčné , zvykneš ich aj nosiť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Zdravím, když jsem je před mnoha léty ukládal ,byly všechny funkční, ale dnes nevím. Hodinky již nenosím ,ani nesbírám. Vzhledem k mému věku je pro mne prioritou hlavně zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Tak nech zdravíčko slúži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Díky, ale ono již bohužel neslouží, ale musí se to vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Víš, jak se říká: Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Dnes spojazdnený ďalší kúsok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzat Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna před 9 hodinami, brba napsal: Dnes spojazdnený ďalší kúsok ... Tenhle minimalistický design se mi moc líbí. Předloni jsem vybíral hodinky pro syna (teda spolu) a docela byl problém něco tak minimalistického sehnat, Nakonec si vybral Tissotky, jinak všude bylo něco navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna No , aj mne sa páčia . A tento remeň im akosi aj sadne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna Zase niečo ... Zo skladačiek normálny model ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Zase som sa zabával ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Moc hezké!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června Díki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkares Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Zdravím, nevíte, prosím, o jaký typ hodinek se jedná? Díky moc za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se