Libor Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 While most people in his profession might prefer to wear something else, Mr. Wirando Alfred Cranston Koh-Ong believes that the International Watch Company's Portuguese Automatic is the perfect watch for dump truck drivers and part-time deliverymen. ... cely clanek na: http://www.tourbullion.com/2009/09/deliver...k-with-his.html ... While this combination may seem to be made for each other, Mr. Wirando does have his issues with the Portuguese. "Why do they call it a Portuguese?! Isn't Portugal somewhere in Spain? I bought a Swiss watch, not a Spanish watch," he insisted. (bylo mi poslano, tak jsem se musel podelit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Síla, ale proč ne? Měří mu čas celý týden a je spokojenej:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 "But *** watches are too small, just like Japanese men, if you know what I mean" Ale jinak je to blbost jezdit s takovými hodinkami. Ale co taky bych si to rád dopřál jenže raději zaplatím novou střechu na dům než jedny hodinky. I přesto že jsou to hodinky mých snů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 "Everybody knows that Japanese watches are the best! But *** watches are too small, just like Japanese men, if you know what I mean," Tak tohle mě dostalo. To musí být týpek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2009 cely clanek na: http://www.tourbullion.com/2009/09/deliver...k-with-his.html To nejni truck, ale čelní nakladač Volvo BM, starší typ, asi 35 let, používaný v lesnictví na klády a metrové dřevo. Orig. možno vidět na mnoha pilách v ČR, věrný nezničitelný pomocník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 10. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2009 To nejni truck, ale čelní nakladač Volvo BM, starší typ, asi 35 let, používaný v lesnictví na klády a metrové dřevo. Orig. možno vidět na mnoha pilách v ČR, věrný nezničitelný pomocník. V tom pripade je treba opravit popisek, at to neni matouci. Jeste by si nejaky trucker mohl na zaklade tohoto prispevku koupit Portuguese aby byl in a byl by vlaste out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2009 To nejni truck, ale čelní nakladač Volvo BM, starší typ, asi 35 let, používaný v lesnictví na klády a metrové dřevo. Orig. možno vidět na mnoha pilách v ČR, věrný nezničitelný pomocník. Na první fotce ano ale na těch dalších už určitě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2009 Vtipnější parodii na článek o IWC jsem snad ještě neviděl Nejlepší je "I also know about the movement - its called 'pay-a-ton' 5001 (although I certainly paid a lot more than $5001 for this watch) " - chudák asi myslel pellaton . Ale aby jste si nemysleli, taky jsem s Portuguesama už jezdil náklaďákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se