Juraj11 Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) Narazil jsem na značku Pulsar-měla by mít něco společného se Seikem,ale moc jsem toho nenašel. Líbí se mi tyto 3 hodinky:první jsou qartz-což zrovna nemusím a dokonce jsem zde četl,že někdo měl s obdobným strojkem potíže.Ato hodinky se mi líbí,jsou takové sportovní. druhé mají podobný tvar pouzdra,ale mělo by se jednat o automaty.Jsou takové decentnější No a nakonec třetí-skoro to samé jen jiný ciferník a ručky. Na těchto hodinkách se mi líbí tvar pouzdra a i velikost je celkem přijatelná. Chtěl bych hodinky jako takovou malinkou pozornost pro sebe tak do 200dolarů-tyto se pohybují kolem 100. A proto se ptám jestli je zkusit-a které,nebo se ještě porozhlédnout po něčem jiném.Chtěl bych něco podobného-tvar pouzdra,velikost,atd. Za jakýkoli postřeh budu vděčný. Díky jirka Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem Juraj11
Dantechno Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Docela se mi líbí č.2 s power reserve. Sice mi trochu vadi to tlacitko ale snad nebudou na vyzkouseni drahe...
vraby Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) PULSAR Pulsar V 70. letech přišla firma Hamilton Watch s novým stylem hodinek a v roce 1972 představila své první hodinky Pulsar. V souladu se soudobým trendem byly inspirovány vesmírem a hvězdami. Tyto hodinky byly první svého druhu - elektronický quartz s diodou emitující světlo (LED), digitálním displejem a radikálně novým vesmírným vzhledem. Hodinky Pulsar se okamžitě staly hitem a až do dnešních dní jsou tyto původní hodinky vysoce ceněny sběrateli. V roce 1979, po změnách ve vlastnictví, byly hodinky Pulsar uvedeny na trh ve Spojených státech společností Seiko Corporation. Zaznamenaly obrovský úspěch a jejich expanze úspěšně pokračovala do dalších zemí světa. V současnosti patří značka Pulsar k nejvýznamnějším značkám ve všech evropských zemích. Díky zastřešení firmou Seiko je také jednou z nejspolehlivějších, co se týče kvality i ponákupního servisu. Hodinky Pulsar se za svou poměrně krátkou historii staly symbolem stylu, modernosti a originality. Za mě taky ty druhé. Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem vraby
Jaem Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Narazil jsem na značku Pulsar-měla by mít něco společného se Seikem,ale moc jsem toho nenašel. http://en.wikipedia.org/wiki/Pulsar_(watch)
StanoBare Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 PULSAR V současnosti patří značka Pulsar k nejvýznamnějším značkám ve všech evropských zemích. Díky zastřešení firmou Seiko je také jednou z nejspolehlivějších, co se týče kvality i ponákupního servisu. Hodinky Pulsar se za svou poměrně krátkou historii staly symbolem stylu, modernosti a originality. Za mě taky ty druhé. kvalita, symbol, najvyznamnejsi.....prepac, ale neda mi to :-)) Toto si pisu snad vsetky spolocnosti, nespolocnosti, pripada mi to ako slogan futbalistov, ci hokejistov: "Ideme od zapasu k zapasu" .....hmm, bez toho to nejde. Tym nechcem Pulsar znehodnocovat, to nie, len tak ma to napadlo.
little_w Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 jen pro info, struktura Seiko a pridruzene firmy:
vraby Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 kvalita, symbol, najvyznamnejsi.....prepac, ale neda mi to :-)) Toto si pisu snad vsetky spolocnosti, nespolocnosti, pripada mi to ako slogan futbalistov, ci hokejistov: "Ideme od zapasu k zapasu" .....hmm, bez toho to nejde. Tym nechcem Pulsar znehodnocovat, to nie, len tak ma to napadlo. To není z mojí hlavy,asi máš pravdu.Poskytl jsem jen info co je to Pulsar,nic víc.
StanoBare Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 To není z mojí hlavy,asi máš pravdu.Poskytl jsem jen info co je to Pulsar,nic víc. V pohode,
bajt Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Je to sice staré vlákno, ale někomu může pomoct. Varuji před tímto modelem. Je tak špatně udělaný, že po několika nandáních na ruku se rozedře hrana kovového pásku a když je máte na ruce, způsobí to jev, že nejdou z ruky sundat. Musí se násilím spona rozebrat, aby šly vůbec dolů. To celé působí výčnělek který vznikne při rozedření (dodám, že při běžném použití). Po reklamaci, co mi poprvé vyměnili řemínek, se to po dvou dnech udělalo znova. Takže pozor! Nejsou hodny ani pětistovky. Nabízejí se přes 3k.... Pulsar Prestige PXDB41X1
spineshank Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 myslím že tady nehrozí že by si je chtěl někdo koupit
bajt Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Kdyby náhodou...třeba i kdyby to někdo našel přes google. Před šmejdem se musí varovat!Ale chápu, byly to moje 1. hodinky, než jsem přišel sem. Tragédie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se