Trňák Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Jako první jsou fotografie ze srazu, který následoval po výstavě Omeg v Oriose. Fotografie z výstavy dodám až mi budou odsouhlaseny ze strany Oriosy. Celá banda pohromadě: Skalis dostal námět na přemýšlení, posledně mu nabouraly plány Eterny a tentokrát to byly Spartaky Pro začátek pár fotek z výlohy, zbytek přijde:
skalis Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Trňák napsal: Skalis dostal námět na přemýšlení, posledně mu nabouraly plány Eterny a tentokrát to byly Spartaky No minule to s Eternou bylo tak, ze me velmi mile prekvapily, tak jsem se pak po nich pidil a zjistoval informace. Ale uplne seriozni zajem o jejich koupi jsem nemel. Ale ty Spartaky se mi vazne moc libi. V Eltonu jsem je spis pomijel, asi kvuli tomu, ze jsem si tam zkousel tu 43 mm verzi, ktera je uz moc velka a pro me nenositelna. Tyhle 40 mm se zlatymi spicatymi ruckami jsou velikosti akorat a jsou moc pekne. Tisteny ciselnik k nim krasne sedne, tak jeste ten kalibr 84 a nebude jim moc co vytknout. Jen ten zlalok mi k nim moc nesedl. Jo ta posledni fotka s lunarnim modulem je super!
spiderer Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Ci byly ty Eterny? Se mi trosku zastesklo
spiderer Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Trňák napsal: Eterny jsou moje... Tak si je uzivej Uz jsem myslel ze dorazil na Vas sraz chronomagor, kteremu jsem ty same prodaval
Trňák Odesláno 13. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Já si je užívám, ale kdybych nečetl recenzi od tebe a neviděl fotky,tak bych na ně asi nekápl.
spiderer Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Trňák napsal: Já si je užívám, ale kdybych nečetl recenzi od tebe a neviděl fotky,tak bych na ně asi nekápl. Tak to jsem rad, ze to k necemu bylo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se