začátečník Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Deset minut jsem licitoval o cenu. Nakonec 150,- Kč. No a do rána se předběhly o 4,5 hodiny ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PepaSFI Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 to nic, to se jen lepí vlásek. Buď je zmagnetovaný nebo slepený nějakým bordelem. Nic co by se při běžném servisu nevyřešilo.
začátečník Odesláno 13. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Tak to je dobře. Už jsem si sice pořídil nářadíčko, ale dál jsem nepokročil !
haslermetra Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 No a do rána se předběhly o 4,5 hodiny ! Kupte si ruské hodinky! Jdou nejrychleji.
Buffalo Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Kupte si ruské hodinky! Jdou nejrychleji. lol
Biges Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Sovětský svaz je vpředu! Tam je zítra, když jinde je ještě dnes! Každopádně za 150 korun hezký kup, gratuluji!
Zibesoni Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 To je dobrý kup. Podle mojí zkušenosti se sovětskými hodinkami jsou Slavy daleko nejspolehlivější. Kam se na ně hrabe s přesností Poljot anebo Raketa.
Bask Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Krasa! Blahozelam. Slavy este nemam, ale vsak snad raz...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se