Jump to content

Recommended Posts

Posted

jak rika topic. googloval jsem usilovne, ale nenasel. mate tip kde jeste sehnat nove?

pokud jen pouzite, pak prosim o radu jak nakoupit pres web a dostat kvalitni kus. co se tyka ebaye, tak musim vzdy k cene realisticky pocitat 19% na celniky? nebo u pouzitych se to nejak da obejit? pokud by se treba nekdo chystal na zahranicni cestu a byl ochoten pribrat cestou zpet tento kousek, urcite bychom se domluvili :)

Posted

ja som ich kupil v apríli(dubnu) tohoto roku v kamennom hodinárstve v Bratislave za viac než slušnu cenu.Skrátka skladovky by si este mohol niekde najst...good luck

Posted
ja som ich kupil v apríli(dubnu) tohoto roku v kamennom hodinárstve v Bratislave za viac než slušnu cenu.Skrátka skladovky by si este mohol niekde najst...good luck

muzes prosim uvest cenu i obchod kde jsi je koupil? kdyztak SZ, pokud nechces sem. diky

Pokud budou kupovány ze zemí EU, tak DPH platit nebudeš.

a to opravdu funguje takto odborne, tedy ze celnik rozbali ten balik, podiva se na to a vidi, ze to je z UK, tak to necha byt?

Posted
a to opravdu funguje takto odborne, tedy ze celnik rozbali ten balik, podiva se na to a vidi, ze to je z UK, tak to necha byt?

Čeče ono to bude trochu jednodušší - podívá se na podací poštu, z jakého státu je zásilka odesílána... ;)

Posted
Čeče ono to bude trochu jednodušší - podívá se na podací poštu, z jakého státu je zásilka odesílána... ;)

njn uz jsem to prekombonival. slo mi i o pripady, kdy posila z asie treba suma. pak by stacilo aby balik oznacil nizkou cenou daru a dph od celniku bude minimalni. ale zas clovek zrejme riskuje, ze pri ztrate dostane jen tu minimalni uvedenou cenu. anebo mozna ten odesilatel.