juchal Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Tedy neváhám, že bych je koupil, ale o originalite..Nejsem znalec, ani hodinář, ale že by za druhé světové byla průhledná dýnka ? Pokud ano, rád se nechám poučit )ale od zdejších znalců - ne z Aukra) Zdroj Aukro
Bask Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Svojho casu tu daky znalec spominal, ze ziadne vojenske hodinky nemali sekundovku na pozicii 9. No a to presklene dno... To je asi zart.
afrikab Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Ruske vojenske sekundovku na devitce mely, ale britske opravdu ne. Navic tohle je predelavka z kamesnich jak vysita. Zde se prodavaji originaly (a fotku jsem sem dal jejich bile verze): http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=140366383327 A pocitam, ze budou levnejsi nez ty co jsou na Aukru.
afrikab Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 A tady mas taky jedny GSTP a rovnou na aukru: http://www.aukro.cz/item848046960_britske_...ii_svetova.html
afrikab Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Abych to doplnil, pruhledne dynko se opravdu zacalo na hodinky davat az o nekolik desitek let pozdeji. Ale zas tak uplny fejk to neni, strojek, cifernik a rucicky jsou prave. Ovsem originalem bych to taky nenazval.
juchal Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 (upraveno) Abych to doplnil, pruhledne dynko se opravdu zacalo na hodinky davat az o nekolik desitek let pozdeji. Ale zas tak uplny fejk to neni, strojek, cifernik a rucicky jsou prave. Ovsem originalem bych to taky nenazval. Díky, tak zase jsem o něco chytřejší - osobně se mi tento styl hodinek opravdu líbí. ale hledám něco na nošení - klidně i slušnou předělávku, ale za cenu předělávky a bez všech historek o dědovi z RAF, LW či KGB... Kde hledat?l Upraveno 14. prosince 2009 uživatelem juchal
afrikab Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Díky, tak zase jsem o něco chytřejší - osobně se mi tento styl hodinek opravdu líbí. ale hledám něco na nošení - klidně i slušnou předělávku, ale za cenu předělávky a bez všech historek o dědovi z RAF, LW či KGB... Kde hledat?l Radsi si kup nejaky novodoby remake, dnes se jich dela spousta. Proste hodinky podobnym stylem jen inspirovane. Predelavky nejsou vetsinou prilis kvalitni.
juchal Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Radsi si kup nejaky novodoby remake, dnes se jich dela spousta. Proste hodinky podobnym stylem jen inspirovane. Predelavky nejsou vetsinou prilis kvalitni. Jo, jo budu hledat, hltat informace a nahánět příspěvky. a až je naženu, podám si tady inzerát na své Omega Cosmic a až budou někomu dělat radost půjdu si udělat radost já nějakým tím remake. Díky
Henry Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Jo, jo budu hledat, hltat informace a nahánět příspěvky. a až je naženu, podám si tady inzerát na své Omega Cosmic a až budou někomu dělat radost půjdu si udělat radost já nějakým tím remake. Díky Mno...jestli máš tyhle tak já bych je tak za 10-15k koupil A věřím, že mnoho členů fóra by s tebou své "remaky" rádi vyměnili
juchal Odesláno 15. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Mno...jestli máš tyhle tak já bych je tak za 10-15k koupil A věřím, že mnoho členů fóra by s tebou své "remaky" rádi vyměnili No kdybych měl ty v odkazu asi bych si je nechal - jsou to tyhle: Na mě jsou moc společenské. Líbí se mi ruční nátah, bez datumovky, maximálně jednoduché, tmavý číselník...kdyby Poljot neměl na svých modelech vždy nějakou opičárnu jako letadýlko či znaky a symboly všech speciálních jednotek, tak to by byl můj cíl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se