Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tedy neváhám, že bych je koupil, ale o originalite..Nejsem znalec, ani hodinář, ale že by za druhé světové byla průhledná dýnka ? Pokud ano, rád se nechám poučit )ale od zdejších znalců - ne z Aukra) Zdroj Aukro

post-4339-1260731768.jpg

post-4339-1260731778.jpg

Odesláno

Svojho casu tu daky znalec spominal, ze ziadne vojenske hodinky nemali sekundovku na pozicii 9. No a to presklene dno... To je asi zart.

Odesláno

Abych to doplnil, pruhledne dynko se opravdu zacalo na hodinky davat az o nekolik desitek let pozdeji. Ale zas tak uplny fejk to neni, strojek, cifernik a rucicky jsou prave. Ovsem originalem bych to taky nenazval.

Odesláno (upraveno)
Abych to doplnil, pruhledne dynko se opravdu zacalo na hodinky davat az o nekolik desitek let pozdeji. Ale zas tak uplny fejk to neni, strojek, cifernik a rucicky jsou prave. Ovsem originalem bych to taky nenazval.

Díky, tak zase jsem o něco chytřejší - osobně se mi tento styl hodinek opravdu líbí. ale hledám něco na nošení - klidně i slušnou předělávku, ale za cenu předělávky a bez všech historek o dědovi z RAF, LW či KGB... Kde hledat?l

Upraveno uživatelem juchal
Odesláno
Díky, tak zase jsem o něco chytřejší - osobně se mi tento styl hodinek opravdu líbí. ale hledám něco na nošení - klidně i slušnou předělávku, ale za cenu předělávky a bez všech historek o dědovi z RAF, LW či KGB... Kde hledat?l

Radsi si kup nejaky novodoby remake, dnes se jich dela spousta. Proste hodinky podobnym stylem jen inspirovane. Predelavky nejsou vetsinou prilis kvalitni.

Odesláno
Radsi si kup nejaky novodoby remake, dnes se jich dela spousta. Proste hodinky podobnym stylem jen inspirovane. Predelavky nejsou vetsinou prilis kvalitni.

Jo, jo budu hledat, hltat informace a nahánět příspěvky. a až je naženu, podám si tady inzerát na své Omega Cosmic a až budou někomu dělat radost půjdu si udělat radost já nějakým tím remake. Díky

Odesláno
Jo, jo budu hledat, hltat informace a nahánět příspěvky. a až je naženu, podám si tady inzerát na své Omega Cosmic a až budou někomu dělat radost půjdu si udělat radost já nějakým tím remake. Díky

Mno...jestli máš tyhle tak já bych je tak za 10-15k koupil :thumbsup_anim: A věřím, že mnoho členů fóra by s tebou své "remaky" rádi vyměnili :thumbsup_anim:

Odesláno
Mno...jestli máš tyhle tak já bych je tak za 10-15k koupil :thumbsup_anim: A věřím, že mnoho členů fóra by s tebou své "remaky" rádi vyměnili :thumbsup_anim:

No kdybych měl ty v odkazu asi bych si je nechal :thumbsup_anim: - jsou to tyhle: Na mě jsou moc společenské. Líbí se mi ruční nátah, bez datumovky, maximálně jednoduché, tmavý číselník...kdyby Poljot neměl na svých modelech vždy nějakou opičárnu jako letadýlko či znaky a symboly všech speciálních jednotek, tak to by byl můj cíl.

post-4339-1260892600.jpg

post-4339-1260892631.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...