Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hodinky na první fotce jsou Girard Perregaux WW.TC ale upozorňuji, že to nejsou ty samé co má Leoš na zápěstí. To zase nějaký idiot z Blesku neumí přiřadit hodinky k fotce co udělá jeho poskok s foťákem. Model na obrázku v horním rohu je totiž dámský! Pochybuji, že by Leoš nosil dámské hodinky. Další fotka je třeba ZDE

Hodinky za druhé fotce nepoznám, bohužel

Edit: Jo přesně Adame99, jsou to Jacoby. Cena možná obdobná, ale kvalitativně na úrovni kopáče kanálů a s Quartzovým strojkem

Edited by Jay Doll
Posted

To co má na ruce budou ty Jacob & Co. jak jsou na druhé fotce. Aspoň se to tak zdá. Kdyby měl Leoš nějaké kvalitní hodinky, určitě by se to tady už vědělo :cool02:

Posted
To co má na ruce budou ty Jacob & Co. jak jsou na druhé fotce. Aspoň se to tak zdá. Kdyby měl Leoš nějaké kvalitní hodinky, určitě by se to tady už vědělo :cool02:

Leoš jak je známo bere na ruku jen něco extra předraženého a přeplácaného diamantama. Myslím, že na strojku mu moc nezáleží... Asi mu nabídku ty moje se šutrama, jen přidám nulu do ceny :thumbsup_anim:

Posted (edited)

Ještě je to vidět tady http://img.aktualne.centrum.cz/189/54/1895495-leos-mares.jpg

Edit:Na všech fotkách je to hrozně špatně vidět, ale tipnul bych si, že je to něco jako tohle http://www.jacobandco.com/JC%2047JDM.htm

Ty čudlíky odpovídají těm co má Leoš na fotkách, jak pozice tak tvar. Takže to budou nějaké Jacoby. Jaké přesně nevím, tahle firma seká hodinky jako Baťa cvičky. A co se týče toho gumového tahu, tak si pamatuju, že mi v butiku říkali, že k Jacobům na které jsem se díval (nechutným, ocelovým, quartzovým, osázeným kamínky, bratru za 500 000,-) dávají 6 tahů - v každé barvě jeden - žlutý, červený, bílý, černý a co já vím jaké ještě. Takže podle toho se to soudit nedá

Edited by Jay Doll