New X-Bob Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Hledal jsem zde na fóru, googlil... Uvažuju "potůningovat" jednou jedny hodinky výše zmíněným tahem (jo, mechano, vím, kovovým náramkem ) Znamená ten název něco? A ten tah - vyrábí ho někdo konkrétní? Nebo "kdekdo"? Zejména teda "kdekdo" v širé mocné Číně? Nic proti, jen mě to zajímá. Jestli je to všem jasné, jen mě ne, tak se červenám, ale řekněte mi to
Snow Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Připojil bych se k New X-Bobově příspěvku a poprosil bych o objasnění. Díky moc.
sibirnaya Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 (upraveno) Watchadoo je prodejce na ebay Upraveno 15. prosince 2009 uživatelem sibirnaya
New X-Bob Odesláno 15. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Aha. A tyhle tahy tedy vyrábí kdekdo, dle nějakého obecně zažitého vzoru a jen se uchytil název? Na e-bay jsem na něj narazil, je od klokanů, ne?
sibirnaya Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 pripada mi, ze je prodava prave jen tenhle pasr, kerej je reglej u klokanu, ale je taky mozny, ze se mejlim...
bohush Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 A tyhlety anvil bracelets od Yobokies to jsou tak stejné tahy, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se