Donuts Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 (edited) 1. prosince spustila firma na svych strankach eshop, kde nabizi temer celou kolekci vcetne nekterych limitek. Pletu se nebo je to prvni "zvucnejsi" znacka, ktera ma vlastni eshop? Co na to rikate? Edited December 19, 2009 by Donuts
jnm Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 (edited) Podle mýho názoru je to nezvratný - a velmi vítaný - postup, dříve nebo později (ačkoliv spíš tipuju, že později) se k tomu budou muset odhodlat prakticky všichni. Snad kromě "králů" jako VC a PP, pro které je nižší dostupnost jejich produktů (kdo je chce, tak si do Ženevy prostě zaletí) jedním z typických znaků. Edited December 20, 2009 by jnm
Donuts Posted December 20, 2009 Author Report Posted December 20, 2009 Dostal jsem SZ, ze dotycny obchod na webu nevidi. Je totiz nutne pri prvotnim nacteni www.bellross.com zadat jako zemi UK, evidentne to zatim nenabizi pro vsechny.
volfda Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 E-shop na hodinky je zvláštní, mám na tom rád to, že jdu do butiku, popovídám si, hodinky jsou mi představeny a já si je vyzkouším, ale stane se, že si je vyzkouším někde, kde je mají a v ČR nejsou, tak proč čekat, když si je mohu rovnou objednat od výrobce. I když nevím, jak je to s případným benefitem dobrého zákazníka... Asi v tomto zůstanu konzerva, zláká mi snad jen lepší cena od zaručeného autorizvaného prodejce.
D_o_S Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Taky odcením atmosféru butiku... přes internet bych asi nekoupil nové hodinky dražší než $500.
Recommended Posts