budo Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Tak to nakonec dopadne dobře. Před půl hodinou jsem mluvil s tím reportérem, panem Hruškou, a ten mi řekl, že se na konec nabídly 3 kliniky, které panu Lakatošovi provedou operace obou očí na své náklady. Takže prý nakonec ani nebude třeba naší pomoci. Paradoxní je postoj pojišťoven. - moje sousedka, která žije sama a kolikrát ani v jejím zaměstnání nemají dost práce, mne dneska zastavila na ulici, že má nachystáno 500,-Kč a i my tady bychom bez otálení rádi přispěli - tímto pánové díky za přísliby :-) - kliniky operaci rády provedou na své náklady - a pojišťovny, primárně zřízené k hrazení nákladů na lékařskou péči, některé (VZP) sídlící v mramorových palácích, se zatím můžou strhat, aby mu to platit nemusely Jak už tu někdo poznamenal: "Je to hnus, velebnosti!" a taky na druhou stranu je skvělé, že jsou běžní lidé pořád solidární a rádi pomůžou, když je někdo v nouzi :-) EDIT: Než jsem to dosmolil, Gilius už poreferoval :-) Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem budo
Galil Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Zprávy mi dneska utekly, tak se to dovídám tady. Zaplať pánbůh za ty dary, z těch pojišťoven by fakt jeden blil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se