Přejít na obsah

Nepresnost rucicky - Tissot PRC 200

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ja som musel platit v ramic 2r. za bateriu atd... kde si ich kupil ? Ja na Dunajskej. Ale tam uz nepojdem som sa trochu poucil a rozsiril si obzor :thumbsup_anim:

Kupoval som ich vo Švajčiarsku. A prečo by si už neišiel na Dunajskú? Koľko ťa stál ten servis?

Odesláno
Kupoval som ich vo Švajčiarsku. A prečo by si už neišiel na Dunajskú? Koľko ťa stál ten servis?

Stalo to par korun ale nemienim pocuvat obvinenia ze co ja som s tym musel robit atd............... (nemam rad obvinovanie bez akehokolvek dokazu) ale kaslime uz na to. :thumbsup_anim:

Odesláno
Stalo to par korun ale nemienim pocuvat obvinenia ze co ja som s tym musel robit atd............... (nemam rad obvinovanie bez akehokolvek dokazu) ale kaslime uz na to. :thumbsup_anim:

OK, je pravda, že už je to asi jedno...ale niekedy by si taký "hodinár" jednu zaslúžil... :boxing: :thumbsup_anim:

• Po roku...
Odesláno

Dobry den.

Dostal som PRC 200 a chcem sa spytat, ci aj niekomu inemu okrem mna sa fakt trosku kyve velka sekundova rucicka (stopkova). Vidno to ked stoji na 12 a ked s nimi vseliako naklanam, tak v rozmedzi cca 1/2mm sa kyve. Je to normalne ci to mam reklamovat :-(

dakujem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...