Ded79 Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) Dobrý den pánové, naskytly se mi ke koupi dvoje Omegy DeVille a jelikož jsem celý život toužil nějaké mít, tak jsem je koupil. Poprosil bych Vás o přibližný nástřel ceny, ať vím co mám doma. Ty z roku 1969 jsou primářně pro manželku a ty z roku 1976 mám k obleku ,ale manželka říkala, že je klidně bude nosit denně, neb já oblek oblékám tak 2x ročně. No tak jí to asi povolím. Ty z roku 1976 dnes došly a jsou skoro jako nové, číslo uvnitř sedí, vyčistil jsem je, nařídil a běží. Ty pozlacený jsou ještě v poště. De Ville Ladies' leather strap Reference MD 511.0350 International collection 1969 Movement * Type: Manual winding (mechanical) * Caliber number: 485 * 17 jewels Created in 1967 Case Gold-plated Case back * Press-in * Full metal Dial Metallic, with metal hands Crystal Hesalite Bracelet Leather Water resistance No More product information Case : rectangular (15,4 x 25 mm) ? 14K yellow gold-plated (20 mic.) with stainless steel back For leather straps of 13 mm lug-size International Collection : 1969-1972 Swiss retail price (1972) : CHF 300.- De Ville Gents' metal bracelet Reference ST 392.0002 International collection 1976 Movement * Type: Quartz electronic analogic * Caliber number: 1325 * Created in 1975 15 jewels Functions Date Case Stainless steel Case back * Press-in * Full metal Dial Metal, with "stick" hands Crystal Scratch-resistant sapphire Bracelet Stainless steel (attached) Water resistance 30 meters More product information Case ref. = 192.0029 Case : "tonneau" (9,3 x 34 x 39 mm), with attached SS bracelet of ref. 1285/248. International Collection : 1976 Swiss retail price (1976) : CHF 550.- JLM Moc děkuji za odpovědi. Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem Ded79
Frantik Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Ja myslim, ze cena je takova, za kterou jsi je koupil
Ciferník Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Nejprve je třeba předeslat, že v závislosti na tom, kdo, za jakých okolností a jakým způsobem prodává/kupuje, se realizované ceny* mohou u zcela identických hodinek lišit klidně o stovky procent, takže veškeré pokusy o ohodnocení jsou nepříliš užitečnou střelbou naslepo. Pokud jde o ty pánské: protože po quartzových Omegách občas taky pokukuju, dovolil bych si tipnout, že na eBay by se daly pořídit za výrazně méně než 100 dolarů (takže doufám, že jsi za ně neutratil příliš mnoho peněz). Co se týče těch dámských, nemám nejmenší tušení - s dámskými hodinkami se obchoduje výrazně méně než s pánskými, takže i rozptyl v cenách bývá daleko větší. Jinak samozřejmě platí to, co už v jiné podobě napsal Frantik - všechno má právě takovou cenu, jakou je za to někdo ochoten zaplatit. * předesílám, že tady nechci otevírat další diskusi na téma "cena / tržní cena / hodnota", ani se nehodlám nechat do takové diskuse zatáhnout
Ded79 Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Moc děkuju, ty pánské opravdu vyšli na 118USD včetně pošty a ty dámské na 192USD včetně pošty. Dneska došli i ty dámské a po natažení fungují. Akorát jsem s nima musel zatřást, aby se rozeběhli, tak nevím, jestli je to normální. (Natahovací hidinky jsem nikdy neměl,tohle je první vlaštovka)
afrikab Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Moc děkuju, ty pánské opravdu vyšli na 118USD včetně pošty a ty dámské na 192USD včetně pošty. Dneska došli i ty dámské a po natažení fungují. Akorát jsem s nima musel zatřást, aby se rozeběhli, tak nevím, jestli je to normální. (Natahovací hidinky jsem nikdy neměl,tohle je první vlaštovka) Mely by jit bez zatreseni. Pocitam, ze by si tim padem zaslouzili servis od hodinare.
Ded79 Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Dobře, a koho mi doporučíte v okruhu Ústí nad Labem, nebo Teplic? Díky moc
macher Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Moc děkuju, ty pánské opravdu vyšli na 118USD včetně pošty a ty dámské na 192USD včetně pošty. Dneska došli i ty dámské a po natažení fungují. Akorát jsem s nima musel zatřást, aby se rozeběhli, tak nevím, jestli je to normální. (Natahovací hidinky jsem nikdy neměl,tohle je první vlaštovka) v damskych omegach mam docela prehled.... v hezkem stavu se pohybuji kolem 150-200E ($192=cca 140E), v nositelnem stavu od 50-130E... zbytek nema cenu resit;)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se