M916 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Tak jsem prolézal staré fotky a našel jsem jednu z našeho posledního lokálního srazu, sem se asi hodí nejvíc ji pověsit... Zenith Defy Classic Open T El Primero po roční těžké službě při odpočinku v kruhu přátel nejbližších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Jiriku, priste zaostri na poradny hodinky, treba ty Navi v pozadi, tyhlety kolotoce s dirama v ciferniku, to prece neni ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Jiriku, priste zaostri na poradny hodinky, treba ty Navi v pozadi, tyhlety kolotoce s dirama v ciferniku, to prece neni ono Vždyť jsem si taky ani netroufl dát tenkrát tuhle fotku do srazového vlákna, byste mě nepomluvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 A ze kdy to vubec je? Byl jsem tam? Jaky jsem mel hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) A ze kdy to vubec je? Byl jsem tam? Jaky jsem mel hodinky? Koupací? Když to už je tak dávno! Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 A ze kdy to vubec je? Byl jsem tam? Jaky jsem mel hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 A ci byly ty Navitimery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 A ci byly ty Navitimery? Ferdovo? (nečlen přítel Chronomagor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Už to mám, ty koupací Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Si rikam, ze na srazu, ze kteryho sem dal fotku Vojta zadny nebyly Kazdopadne PAM000 = uz je to celkem dlouho, asi rok to bude no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 PS neznarodnil jsem ti tenkrat toho Bucka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 PS neznarodnil jsem ti tenkrat toho Bucka? Znárodnil. A pak zdefraudoval. Á propos jsem při této konverzaci zjistil, že kecám, že jsem tu první fotku už ukazoval ve "srazovém" vlákně. Asi stárnu, už si hov/no pamatuju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Si rikam, ze na srazu, ze kteryho sem dal fotku Vojta zadny nebyly Kazdopadne PAM000 = uz je to celkem dlouho, asi rok to bude no Jsem to trochu zvrtal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Jsem to trochu zvrtal Jen se neboj říct napřímo, Vojte, žes to trochu zvojtil Ba ne, zvojtil jsem to já, že jsem v úvodu napsal, že to je fotka z posledního srazu. To byla dezinformace. Mám v tom guláš. A spiderer nosí furt ty modrý trika. Kdo se má v tom pak orientovat, že.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Chlapi, to je už cca rok stará fotka. Ouplně vlevo jsou ještě moje Autávie. Jo, jo - letí to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se