Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

1. Hodinky opravdu velmi krásné :), mimochodem nejsou na prodej ;) ?

2. píše Disney ó vy Velcí, Drsní Marvinové ;)

Návštěvník Snow
Odesláno

Pardon, mělo být - píše se Disney a nikoliv Dysney, toliko k mému překlepu O.K.? Ještě jsem chtěl poslat obrázky k tomu filmu, ale nenašel jsem bohužel nic.

Odesláno

Snow: Já to chápu, obyčený překlep, stejně jako u mě. Pokud ale někomu opravuješ překlep je takový překlep ještě mnohem zábavnější.:-)

Neber to ve zlém, nejsem vztahovačný a nijak se mě to nedotklo, je to jen o pobavení. :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Jasně, to je v pohodě :), škoda že jsme nenašli fotku toho myšáka, mohli jsme si ho dát do společného avatoru ;)

Odesláno
31682: A jó, ano Velká sýrová loupež. Ach to dětství :)

Dětství, jó? A čí tak asi?! Koukal jsem na to a opravoval harantum domácí úkoly :D Ovšem fakt je, že bych se to zase s chutí podíval.

Odesláno
Jasně, to je v pohodě  :), škoda že jsme nenašli fotku toho myšáka, mohli jsme si ho dát do společného avatoru ;)

Vyberte si každej svýho, MarvinX má samozřejmě přednost :)

jar-138512-359x237-e.jpg

Odesláno

31682: Mé dětství pane, mé! :) No spíš puberta nebo těsně kolem ní :D

Viktor: Už nevím, která z těch myší byla "Velkej Drsnej Marvin", ale já bych si vybral toho s brýlemi, ten je mi asi nejblíž:) Btw: Nick nemám podle tohoto filmu, může za něj jiný umělec Douglas Adams a jeho Stopařův průvodce, mým hrdinou a idolem jest věčně depresivní superinteligentní robot Marvin.

Návštěvník Snow
Odesláno

Viktor: Už nevím, která z těch myší byla "Velkej Drsnej Marvin", ale já bych si vybral toho s brýlemi, ten je mi asi nejblíž:) Btw: Nick nemám podle tohoto filmu, může za něj jiný umělec Douglas Adams a jeho Stopařův průvodce, mým hrdinou a idolem jest věčně depresivní superinteligentní robot Marvin.

Škoda, já bych také bral toho obrýleného, byl by jako já :)

Odesláno

Škoda, já bych také bral toho obrýleného, byl by jako já :)

A kdo řekl, že zde nemůžou dva lidé mít stejný avatar :-)

Odesláno

Pánové, já myslím, že na tom obrázku velký tvrdý Marvin není. Tohle jsou jen ti šmudlové, kteří se na loupeži podíleli. Mám pocit, že Marvin nosil kabát a měl vytříbený vkus a a eleganci :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Gut, já jsem ten šmudla s brýlemi bez vytříbeného vkusu a elegance, kabát vůbec nemám, musím si na něj nakrást mnoho sýra a prodat jej členům Chronomagu ;)

Odesláno
Pánové, já myslím, že na tom obrázku velký tvrdý Marvin není. Tohle jsou jen ti šmudlové, kteří se na loupeži podíleli. Mám pocit, že Marvin nosil kabát a měl vytříbený vkus a a eleganci :)

Marvin přichází...

marvin.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...