Muffik Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Snowe díky, ale u těch GP mi chybí sportovnější duch. Přihazuju ještě živou fotku Nautilů z netu:
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) Na rozdíl od midlocha oceňuji nenápadnost Nautila, nechtěl bych, aby mi ze zápěstí křičely statisíce. Tenhle problém je možná u Audemars Piguet trochu eliminován tím, že značka není až tak v širokém povědomí veřejnosti. Domnívám se, že pohled na charakteristické pouzdro Audemars Piquet ocení hlavně znalci. Nebál bych se vsadit, že o značce nemá ponětí ani spousta z těch více než x tisíců registrovaných členů. Přesto pořád preferuji Patek Philippe. Prostě ty hodinky jsou pecka. zdroj - http://blog.livedoor.jp/miki355/archives/51394455.html Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem Snow
StanoBare Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 nieco mi na tych PP stale vadi. Puzdro? Nie je sirka puzdra prilis velka k jeho priemeru? osobne sa mi viac pozdava tvar Bucherer EvoTec....mam radsej jasne definovane tvary a u AP az tradicne. Uz to tu myslim pisali, ak by u hodiniek PP bola ina znacka, mozno si ich ani nevsimnes. A skutocne nechces este pozriet aj po inych znackach?
Dantechno Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Mě se líbí Vacheron Constantin Overseas Dual Time. Zdroj
Muffik Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Vacheron Constantin Overseas Dual Time jsou na mne příliš přeplácané. Overseas chrono od emteho jsem taky zvažoval, ale jakkoliv je VC špičková značka, měl bych také obavy ze špinění pouzdra, jak už tady na fóru zaznělo. Carl F. Bucherer EvoTec DayDate se tuším nedělají na tahu. Každopádně děkuji za návrhy.
Helex Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Dokonalejší než nautily jsou jenom nautily bez datumky
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Na asi tak, kdyby na těch patekách nebyl nápis Patek Philippe tak většina lidí by o ně ani očkem nezavadila, za mě rozhodně ÁPéčka, vypadají alespoň na to kolik stojí. Myslim, ze v tom mas pravdu
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Kazdopadne na ty AP chrona jsem koukal pred par dny v LBS a jsou to vytecny hodinky.. Libily se mi moc, i kdyz kdybych vybiral z AP asi bych stejne koupil klasiku na tahu bez chrona s modrym cifernikem..
sureshot Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 pp tak skarede az su krasne tie sa tak skoro neokukaju.
VIPER1 Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Vybral jsi podle mého názoru to nejlepší z běžné produkce na takové to "běžné nošení", takže jakýkoli jiný návrh je v podstatě planý Ač velký fanda hodinek AP bych asi v tomto případě volil PP. Pokud AP, tak tmavé bez chrona. Těžké rozhodování, fakt ti nezávidím, ale ani v jednom případě to určitě nebude krok vedle. Přeji ti pevné nervy, asi je budeš potřebovat
Návštěvník Snow Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Měl bych pro Tebe ještě jeden model od Girard-Perregaux z řady Laureato. Možná jsem už s Girard-Perregaux únavný, ale Girard-Perregaux je pro mě TOP, tak promiň.
Skeleton Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Ja bych volil stejne jako kapitan Nemo ... Nautilus!
Ghill Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Tieto EVo som aj ja pozeral, ked som rozhodoval, ale nakoniec vyhrali PP. Mozes ich nosit ako bezne hodinky - kedze nekricia $$$. Vsetky ostatne uz ukazuju ze su drahe. PP su "humble". Měl bych pro Tebe ještě jeden model od Girard-Perregaux z řady Laureato. Možná jsem už s Girard-Perregaux únavný, ale Girard-Perregaux je pro mě TOP, tak promiň.
Návštěvník Snow Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Už jsem psal, že je Nautilus nenápadný, Audemars Piguet svým neobvyklým pouzdrem bije do očí dost, Girard Perregaux je někde mezi. Vyrábí se ještě model bez měsíční fáze a rezervy chodu, ale ten mi příjde zase takový ošizený. Pokud bych chtěl zainvestovat do možná že definitivních hodinek, požadoval bych ještě nějakou přidanou hodnotu. Budu tuze napjatý jaké hodinky Muffik nakonec zvolí, doufám, že nám je ukáže a nebo se alespoň třeba do tohoto vlákna zmíní.
R.I.P. Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Měl bych pro Tebe ještě jeden model od Girard-Perregaux z řady Laureato. Možná jsem už s Girard-Perregaux únavný, ale Girard-Perregaux je pro mě TOP, tak promiň. zajímavé hodinky, luneta? mi připomíná zadní dekl z panerai
Návštěvník Snow Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 luneta? mi připomíná zadní dekl z panerai Díky .
Muffik Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Nesnáším měsíční fáze - jsem chlap, nepotřebuju je
Dantechno Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 (upraveno) Nesnáším měsíční fáze - jsem chlap, nepotřebuju je Muffiku , no jen abys nepribehl domu celej ricnej a vono nic :-) Takhle kouknes na hodinky a objednas si jeste pivo .... Upraveno 4. ledna 2010 uživatelem Dantechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se