StanoBare Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 dagou napsal: Asi jsem konzerva, ale hodinky k maturitě, jsou zároveň dárek k vykročení do života, dokázal jsi, že jsi plnoletý, umíš se sám přinutit něčeho dosáhnout a jsi připraven v tom pokračovat. Volil bych tedy něco s historií, pokud možno tak, aby to mělo klasický nadšasový design. Rozhodoval bych se za tyhle peníze mezi VC a PP. Hodinky budou něco, co se bude předávat z generace na generaci, vkus jim neubyde a mohly by být vzpomínkou jak na tebe, tak na dědu. U nás v rodině se předávají zlaté kapesní Breguety, co dostala praprababička k biřmování. Možná teď, kdy děda je ještě v plné síle ti to nepřijde, ale jednou nastane čas, kdy si začneš uvědomovat víc než jenom pomíjivou cenu dárku a začneš vnímat jeho hodnotu jinak. A byla by škoda to zazdít tím, že jsi tenkrát koupil něco na módní vlně nebo něco, co nemá ducha historie. Tak to vidím já, ale možná jsem jenom starej blázen To je v poriadku! jasne, ma to svoju hodnotu, ale tu sa narazalo na to, ze to zrovna nemusia byt hned tie najdrahsie hodinky. Sam som zdedil po dedovi Doxy - Liege 1905, stare, nefunkcne cibule, obycajne puzdro, ale tu silu a hodnotu maju rovnaku ako mat XY zlate hodinky, lebo je za tym dlhy pribeh, cize skor vidim za tym to a o to viac si ich vazim. Aspon bude mat nieco navyse, k hodinkam musi ten zivotny pribeh vytvorit sam, on zacne.
Pepíno :) Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 (upraveno) Je krásné na chvíli se zamyslet nad tím co bych si koupil za hodinky kdybych na ně měl budget 15 krucitáců......myslím, že o ničem jiném tohle téma neni. Radil bych (pokud se bavíme o tom, že tato situace je skutečná) aby sis koupil za 6000 kč Orienty a řekl dědovi:" Dědo v hodinkách se nevyznám a tyhle jsou pěkný pro začínajícího hodinkáře, nechtěl jsem plejtvat tvejma penězma a koupil si hodinky, který jsou pěkný a za pár šušňů, dražší hodinky pro mne by v tuto chvíli bylo plýtvání tvých peněz" Ty budeš mít hodinky, děda bude v sedmim nebi a 395000kč nebo kolik zbejvá ti zbyde na kalby na vysokou Upraveno 8. února 2010 uživatelem Pepíno :)
miracolo.cz Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Jamesi, neblafuj. Kdyby ti něco zbylo, nekoupil bys mi fortisky? Díky předem za zvážení.
SOZ Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Igito napsal: Tak toto su zatial naj hodinky ,ktoré som zatial videl . Že vraj stoja 6500 Doláčov. Tak to je bomba. Nevis, kde by je bylo mozne videt nazivo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se