Dantechno Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Tak bando z KV - zítra v sedm večer v Panoptiku. A doufám, že Dan dobře vaří, když se tu nedávno chlubil, že je dobrej v kuchyni Ok, ja dorazim.
XXXfazerXXX Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Ok, ja dorazim. Sezen Utrejcha -ja napisu Z,Pandice prijde
XXXfazerXXX Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 (upraveno) Pan Z take potvrdil ucast.....ty VycucJogurte,co je s tim Utrejchem? Upraveno 16. února 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Dantechno Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Pan Z take potvrdil ucast.....ty VycucJogurte,co je s tim Utrejchem? Vydrz metalaku, zkusim mu brnknout. Nevisim tu celej den jako ty.
NIGHTinGALE Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Nevisim tu celej den jako ty. Ale to přeci není omluva pro to, že jsi méně schopný a rychlý, než Fazer!
Dantechno Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Utrejch bublal do telefonu neco ze je v Tatrach ... takze nic .....
Z. Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Pan Z take potvrdil ucast..... To zet bych prosil s tečkou. Děkuju Z. Každopádně díky za pozvání. Rád poznám osobně dalšího významného člena tohoto fóra... (A ty místní povadlé xichty jsem taky už dlouho neviděl, no... )
XXXfazerXXX Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 To zet bych prosil s tečkou. Děkuju Z. Každopádně díky za pozvání. Rád poznám osobně dalšího významného člena tohoto fóra... (A ty místní povadlé xichty jsem taky už dlouho neviděl, no... ) Za ten punkt se samozrejme omlouvam.Ale jak si to myslel s tema povadlejma xichtama?Vod ty doby,co jsi se dal dokupy s tema chacharama(omlouvam se predem.Narodnostni slozeni Vojczech-Jaruzelski-Stadt ,neni ma silna stranka)citim v tvem hlase ,jakoby opovrzeni ,k nasi skromne skupince.Chapu,ze travit vecer s tim PrilepHolubem ,neni nic prinosneho,ale uznej,ze pritomnost me osoby,dava kazdemu nasemu setkani ducha hloubani a sebezdokonalovani...hergot,to je dlouhy slovo
Z. Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 ..., ale uznej,ze pritomnost me osoby,dava kazdemu nasemu setkani ducha hloubani a sebezdokonalovani... No to bezpochyby. Nebál bych se říct přímo sebereflexe a introspekce...
XXXfazerXXX Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 No to bezpochyby. Nebál bych se říct přímo sebereflexe a introspekce... JAKY MINITIJARETURY?...Jaroslav Jara.V tomhle zamku strasi ,sefe...............jsem linej guglovat.Doufam,ze to neni zadna prasarna
Dantechno Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Vzhledem k tomu ze jsem chabrus a lezim doma na praskach, prijedu tak na hodinu se podivat. Fazer furt huli a to me nedela dobre na plice......
NIGHTinGALE Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Knajpa byla fajná, dlabanec velkej a dobrej, servírka měla krásnýho škorpióna mezi kozama, Dantechno byl zábavnej, pan Z. pohodovej, Mr. Fazer k nakousnutí, Pandice šikovnej, akorát já jsem to kazil. Jo, hodinkovice je parádní. Díky, pánové! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
XXXfazerXXX Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Knajpa byla fajná, dlabanec velkej a dobrej, servírka měla krásnýho škorpióna mezi kozama, Dantechno byl zábavnej, pan Z. pohodovej, Mr. Fazer k nakousnutí, Pandice šikovnej, akorát já jsem to kazil. Kazil,kazil??????no vono,kdyz prijedes na Chronosraz a zapomenes doma hodinky,tak to neni normalni.............................ale dobra chlastanice,ne?
NIGHTinGALE Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Jo, Corum jsem zapomněl, sorry Jinak to bylo fakt super. Kafe nepiju, ale to tvoje mi neskutečně chutnalo. Pivo nepiju, ale měl jsem 4. Whisky piju, ale místo té jsem dostal H2SO4, nebo co to bylo za dryák. Na hotelu byla taky p...l. Nejdříve jsem jim řekl, že snídaně v 8:00 je na pytel, že potřebuju odjet už v sedm ráno. Tak mi ji udělali na sedmou a já přišel v devět. Tak mě měli moc rádi
Dantechno Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Na hotelu byla taky p...l. Nejdříve jsem jim řekl, že snídaně v 8:00 je na pytel, že potřebuju odjet už v sedm ráno. Tak mi ji udělali na sedmou a já přišel v devět. Tak mě měli moc rádi Aspon si te budou pamatovat az prijedes priste....
pato31681 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 Caute chlapci, hodinkovnica mi dnes v poriadku dosla, je to super praca. Velke dakujem Fazerovi za vybavenie objednávky, taktiez velka vdaka Pandicemu za vyrobu. dakujem Pato31681
pandice73 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 Caute chlapci, hodinkovnica mi dnes v poriadku dosla, je to super praca. Velke dakujem Fazerovi za vybavenie objednávky, taktiez velka vdaka Pandicemu za vyrobu. dakujem Pato31681 To jsem rad,ze se ti to libi.Pekne ta posta pracuje,jen co je pravda .to bych to tam donesl snad i pesky .
pato31681 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 To jsem rad,ze se ti to libi.Pekne ta posta pracuje,jen co je pravda .to bych to tam donesl snad i pesky . Ako pisal Fazer inemu clenovi - Malacky su pre postarku velmi nedostupne, Trebisov je este dalej, a nasa postarka je navyse aj leniva... Nabuduce pridte osobne dame pivo
volfda Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Děkuji členům frazer a pandice71 za hodinkovici. Zanevřel jsem na tu původní, jež jsem nakonec daroval kamarádovi a pořídil jsem si tuto. Provedení mahagon s bílou látkou. Krásná práce Pár fotek u winderu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se