Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Chtel jsem,vzhledem k hodnosti,vypadat malinko starsi

beďarovi to nevysvětlíš - on neví co to je černobílá doba - he he

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Chtel jsem,vzhledem k hodnosti,vypadat malinko starsi

Kurňa to je tvrdej podplukovník. A ten dozorčí se šňůrama a tygrem na hlavě :D Jen ten špagát je z toho nějakej vyklepanej - asi aby na vás nepřišel majitel saka...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Ja mam vic prezdivek nez Šuhaj nicku... uz se v tom ani neorientuju.. Uz taky nejsem nejmladsi , v lampionovym pruvodu jsem chodil a lampiony spoluzakum zapaloval.. Slibuji před svými druhy, že budu pracovat, učit se a žít podle .... jsem se ucil nazpamet a vlajkonosem zvolen byl.

Odesláno (upraveno)
Kurňa to je tvrdej podplukovník. A ten dozorčí se šňůrama a tygrem na hlavě :D Jen ten špagát je z toho nějakej vyklepanej - asi aby na vás nepřišel majitel saka...

spagati byli vzdycky vyplasenky.A vubec,vlezla na mi nejaka nostalgie.Jdu se vozrat.....jestli ty bily sracky co nejdriv neslezou abych moh konecne do lesa, vod ty zapraskany bandy rusaku,tak mi asi jebne

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Návštěvník Kamil
Odesláno
spagati byli vzdycky vyplasenky.

Nestačí, že tady furt otravujete s těma prkýnkama, ještě se do mě navážíš!

Já byl poslední půlrok ve Volarech střídavě kotelník a dozorčí na rotě. A vyplašenej jsem nebyl!

Odesláno
Nestačí, že tady furt otravujete s těma prkýnkama, ještě se do mě navážíš!

Já byl poslední půlrok ve Volarech střídavě kotelník a dozorčí na rotě. A vyplašenej jsem nebyl!

Mel si cislo?NEMEL,tak vidis........delam p...l.Kotlosi byli dobry hovada.Elitni vyber.Hlidal jsem zamek Struzna a za tri tejdny- jeden kotlos bodnul druhyho a tretiho prejel na prazsky silnici vozralyho kamion...vsechno vychodnari..........hlidal bych ten zamecek do dneska,ale nejak jsem se ve strazi napil neceho silnejsiho a napadlo me,ze hlidat je blbost a jel jsem radsi stopem domu....kdyz me pustili,uz me nic hlidat nenechali

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já byl nezpůsobilej pro službu na čáře, tak mě dali do kotelny. Byla pod kuchyní.:)

Odesláno
Fejzre, ta fotka je super (a knirek taky :)). Dej si vyrez do avataru - lepsi podoba pred 30 lety nez po.

Pockej ty wole.pred dvaceti...myslim.Avatar menit nebudu..tema Jak sel Jurgen k Leningradu me oslovuje.....Driv jsem tam mel fotku z tabla,ale vsichni se mi posmivali.Do budoucna planuju Jaky jsem byl mily miminko a kde se vzal mul kladny postoj k flasce..................otazka pro Niga a ostatni hasisaky.....placky jakych kapel ma Danik na prave klope krivaku??????....Nigu,doufam,ze nezklames

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nevím. Ani placky, ani tričko :(

Čumím na to, zkouším to zvětšit, ale fakt nevím :(

Kolik ti je? Sice vypadáš jako Dantechnův praděda, ale tipuju tě tak na 36 let.

Co se v té době nosilo? Kalil se thrash, takže bych ze zátoky Bay Area tipnul Slayer, Exodus, Metallica, Megadeth a z Německa Kreator a Destruction. Jo a z pralesa tehdy duněla Sepultura.

Takže asi něco z toho, ale jen hádám, nejsem schopen poznat nic.

Odesláno (upraveno)

Ty ze ses hasisak???????Ses normalni Depesacky lejno s deklem na hlave.Urcite sedis doma se sluchatkama na hlave a zamackavas slzu pri icooolak,,,,icoolak................placky jsem ti popsal,ten Over Kill ti neopustim a triko je Slayer South of Heaven.....stalo mi v 88 roce 750Kcs

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno
:lol2: No to je nářez...."icooolak,,,,icoolak" je určiě "It's a lot, It's a lot" z Master And Servant :lol2:

Pisu jak slysim a taky je to dost roku,co behali ty funebraci po meste s dvojcetem na rameni a ja mel moznost,pred tim nez zacali utikat,si to na chvilku poslechnout...............tak nejak jsem tusil,ze se ozves....nekde sem cet,ze si v Praze v 88 nebo kdy to bylo,okousaval zabradli v prvni rade

Odesláno
Pisu jak slysim a taky je to dost roku,co behali ty funebraci po meste s dvojcetem na rameni a ja mel moznost,pred tim nez zacali utikat,si to na chvilku poslechnout...............tak nejak jsem tusil,ze se ozves....nekde sem cet,ze si v Praze v 88 nebo kdy to bylo,okousaval zabradli v prvni rade

To sedí - dvojče na rameni, all in black, vylepaný blatníky nad ušima (na gymplu ředitelská důtka - prej propagace fašismu...). Z koncertu jsem jel jen s jednou botou, protože ten dav, než jsme se dostali dovnitř, lidem sebral spoustu věcí... Po koncertě byla sice venku halda bot, ale nechtělo se mi v tom hrabat. Ale hluboký umělecký zážitek (a nějakej ten chlast) mi velel zapomenout na botu a jel jsem ve fusekli...

Odesláno
a triko je Slayer South of Heaven.....stalo mi v 88 roce 750Kcs

Ty seš stejnej nýmand, jako ten, jehož jméno se nesmí vyslovit - taky propaguješ fejky :D

To tričko bylo originál? Já o Slayer přemýšlel, ale prostě to jejich logo je krapet jiný.

Tak s tebou pšonci na jarmarku vydrbali a natáhli tě, no :D

Odesláno
To sedí - dvojče na rameni, all in black, vylepaný blatníky nad ušima (na gymplu ředitelská důtka - prej propagace fašismu...). Z koncertu jsem jel jen s jednou botou, protože ten dav, než jsme se dostali dovnitř, lidem sebral spoustu věcí... Po koncertě byla sice venku halda bot, ale nechtělo se mi v tom hrabat. Ale hluboký umělecký zážitek (a nějakej ten chlast) mi velel zapomenout na botu a jel jsem ve fusekli...

Jo Jo lide co to videli,mluvili o nejlepsim koncerte desetileti a mozna za bolsevika vubec.To s tou botou chapu.Ja si skocil z podia na Arakainech parkrat mezi lidi a dziny byly v hajzlicku.Zustal jenom pas a vypadalo to ja hodne kratka minisukne.Tenkrat taky dobry,meli dobre podlazeno a kdyz uz jsme u tech fejku,hrali hodne pasazi obslehnutejch vod Metallici

Odesláno
Ty seš stejnej nýmand, jako ten, jehož jméno se nesmí vyslovit - taky propaguješ fejky :D

To tričko bylo originál? Já o Slayer přemýšlel, ale prostě to jejich logo je krapet jiný.

Tak s tebou pšonci na jarmarku vydrbali a natáhli tě, no :D

Ted jsi me n....l.Tricko bylo z Madarska a musel jsem prodavat proslej ampulkovej diazepam,abych na nej vydelal......................nahodou,mel jsem ho prvni pul roku jedinej

Odesláno

Mě štve jedinej koncert, kterej jsem zmeškal - Stormwitch: Live in Budapest (1989). To mi bylo čerstvě patnáct, naši mě nepustili, prachy na lístek jsem neměl, na vlak taky ne a pěšky bych to nedal. Sice to byl měkkej hevík, ale tehdy se mi to strašně líbilo.

No a pak jsem musel 20 let čekal, než to ti sráči vydali na CDčku. Ale dočkal jsem se :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...