Přejít na obsah

ROLEX KORUNKA NA SKLÍČKU

mrakodrap

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Ve skutečnosti zas tak dobře jak na těch fotkách to vidět není..

Opravdu musíš hledat, ale najdeš pokud nejsou fíky..:)

Našel jsem jí už večer, původně jsem jí hledal na špatném místě. Lupa a lampička a bylo to! Jakým způsobem tam je to netuším, ale vím, že u GV s tím měli problém, jak jí tam dát, prý kvůli křehkoti sklíčka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je na všech nových modelech nebo jen někde?

Tak jsem ještě procházel něco na netu a můj definitivní dojem a závěr je, že by měla být opravdu všude, krom na GV, jak níže praví Vojt. Cca. od roku 2002

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

Zmíněnou korunku jsem měl i na zdařilém fejku GMT Master II.

Tohle me vubec neprekvapuje. Docela jsem valil oci, kdyz jsem pri hledani nejakych fotek narazil na to, ze se delaji i fejky vintage rolexu! Jo a narazil jsem i na sinn u1, ktery mel v popisu napsano "replication of the year"! :thumbsdown_anim: Ale zdaleka nejvic me nasralo a nasira, ze pri zadani vetsiny hodinkovych hesel do googlu (napr. prave pri hledani obrazku) se musim prohrabavat hromadou fejkovejch sracek (omlouvam se za expresivni vyrazivo, ale nejde to jinak)! Je to vazne hnus, velebnosti.

Odkaz ke komentáři

Tohle me vubec neprekvapuje. Docela jsem valil oci, kdyz jsem pri hledani nejakych fotek narazil na to, ze se delaji i fejky vintage rolexu! Jo a narazil jsem i na sinn u1, ktery mel v popisu napsano "replication of the year"! :thumbsdown_anim: Ale zdaleka nejvic me nasralo a nasira, ze pri zadani vetsiny hodinkovych hesel do googlu (napr. prave pri hledani obrazku) se musim prohrabavat hromadou fejkovejch sracek (omlouvam se za expresivni vyrazivo, ale nejde to jinak)! Je to vazne hnus, velebnosti.

Ano, tohle mi přesně nadzvedává, člověk hledá info o nějakém modelu a musí se prokousat nabídkou milionu faků. Já při tomto slově taky vidím rudě, ať se to napíše jakoli, význam je stejný a ten mi vadí. Jak jsem psal výše, nedivím se, že chytří hoši vyrábějící onen šmejd toto hned dodělali. V Thajksu jsem viděl nápisy na vnitřku lunety hned jak to začal dělat Rolex.

Jsem rád, že jsem korunku u sebe na milgaussech našel, spíš mi vrtalo hlavou, kde přesně je, že jí nevidím. Moje přítelkyně to zkoumala celý večer, pak jsem jí díky obrázkům tady přesně lokalizoval s lupou, původně jsem myslel, že bude větší:-)

Odkaz ke komentáři

Jsem rád, že jsem korunku u sebe na milgaussech našel, spíš mi vrtalo hlavou, kde přesně je, že jí nevidím. Moje přítelkyně to zkoumala celý večer, pak jsem jí díky obrázkům tady přesně lokalizoval s lupou, původně jsem myslel, že bude větší:-)

Je stejne velka na vsech modelech? Protoze me se tady na tech fotkach zda docela zretelna.

Odkaz ke komentáři

Je stejne velka na vsech modelech? Protoze me se tady na tech fotkach zda docela zretelna.

To si nedovoluji říci stoprocentně, vlastním první rolády ale vzhledem k tomu, že z fotek lze přirovnat k velikoti indexu (myslím toho malého vteřinového), odpovídalo by to velikosti té na milgaussech. Protože milgaussy mají pod hlavními indexy ještě oranžové zvýraznění, nevidím jí při pohledu kolmo, nýbrž ze strany, je jen o malinko větší, než písmenka na nápisu swiss made. Moje porovnání není nic moc, ale myslím, že velikost bude stejná.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...