STO055 Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 chalani, potrebujem trosku poradit. rad by som sa pridal ku vasej komunite, kde mate radi hodinky. a hned aj potrebujem poradit, aky je presne tento typ Aviatorov? zapacili sa mi, dakujem a na dalsiu otazku nechcem zakladat novu temu, aj ked to ma ist inde, tieto Rolexky budu najskor napodobeniny, vsak?
Návštěvník cecil Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 no kolego myslím že i ty Aviatory jsou jen napodobeniny ruské značky a už jsem je někde viděl na e-bay či aukru okolo 1000kč+- nevím to přesně, Rolex 100%fake...
STO055 Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 tak predavajuci tvrdi, ze su cisto nove zabalene, s nejakou kartickou a zarucnym listom, ale je pravda, ze cena je nizsia. da sa to nejako lahko spoznat, ci sa jedna o original?
Návštěvník cecil Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 myslím že to z ruskou značkou Aviator-Poljot nemá nic společného a to hned z několika důvodů já se asi před měsícem o Aviatory zajímal celkem dost. : toto je dle uspořádání ciferníků a funkcí quartz mechanismus, Aviator nedělá quartz mechanismy alespon co je mi známo a vyčetl jsem z jejich nabídky. Dále pak jak jsem už psal viděl jsem je už vícekrát v aukcích za cca 1000-2000kč na e-bay ještě méně za tyto peníze těžko koupíš nové Aviatory s cal. 3133 apod. nešel bych do nich není to ruská výroba..
Návštěvník cecil Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 jo a na e-bay se prodávájí v rozmezí 100-130usd jak kde oproti ruským orig. mechanikám za cca 500usd výše modely III a IV.
STO055 Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 chalani, tak predavajuci napisal, ze ich kupil na palube Lufthansa, tak ja neviem, ale ked hovorite, ze ste take iste videli na e-bayi. asi sa mi tomu nechce verit, ked sa mi tak pacia
gandalf Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Tak ať ti prodávající pošle číslo modelu, podrobné údaje o strojku /když má ty "papíry"/ fotokopie dokladů. Taky je možné, že si to letecká společnost nechala zhotovit s bateriovým strojkem. Pokud by to "spáchal" Poljot International, tak mně nic nepřekvapí.
STO055 Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) tak uz to nemusim riesit, fakt som nasiel rovnake na ebayi, kde sice pisu, ze su original z letiska, ale v diskusii je preberane, ze je to fake, skoda. diky aj tak //http://cgi.ebay.ca/New-Authentic-AVIATOR-Q...=item414a68e6fe //http://www.scorpdis.com/catalog_travel_pro...product_id=3574 Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem STO055
STO055 Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 nasiel som oznacenie modelu AVW7770G59, ale ked som to hodil do googlu, aj tak to nic mudre nevyhodilo, ziaden odkaz na oficialne stranky, takze to najskor bude fake
little_w Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 fejk nefejk... je to otazka uziti znacky "Aviator". vzhledem k tomu, ze jsem to taky v letadle potkal a ze to je oficialni nabidka nekterych leteckych spolecnosti, tak si myslim, ze pravnici nasli nejakou klicku, kvuli ktere to muzou prodavat jako "Aviator", i kdyz to je 100% Cina. cili, Aviator z ruska to neni. s Poljotem ani Molniji to nema spolecneho nic. nekupovat! kdyz si mirne pritlacis, urcite se dockas, tady na foru se konkretne pilotky celkem toci (viz treba ma predposledni akvizice:)
navi Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Vážení "kolegové" je to originál a prodávají se skutečně i na palubách letadel - i ČSA! k nalezení zde
STO055 Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 tak som si prezeral vselijake zahranicne fora a tiez tam hovoria, ze jednoznacne nic nemaju spolocnost s ruskou vyrobou. tieto hodinky je mozne kupit iba na palubach lietadiel a v obchodoch duty-free. niekto napisal, ze je mozne, ze Aviator predal licenciu na predaj v tychto obchodoch, ale tazko povedat, aj tak do toho nejdem, chcem original
little_w Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 je v tom cina! na to vsadim YPUv pravy ukazovacek
Návštěvník cecil Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 tak ted mně kolega navi dostal, leda že by si to přímo Smirs nechal v číně kompletovat? každopádně jako fake se to na WUS aj. forech probíralo tak nevím, ale se špičkovýma mech. Aviatorama se to nedá srovnat. Raději dám 3000 za Avia classic s pořádným řemenem než tohle, nebo když quartz tak Citizeny pilotky to je rozhodně jinde.
Galil Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Vypadá to jak čínskej kříženec Aviatorů s Hamiltonem, nevím, jestli bych do toho šel. Ale pravda je, že Volmax nějakej holport s Asií udělal, třeba na Solodu jsou k mání taky http://solod.com/105_Poljot-watches-Aviator-Quartz.html a dokonce do kolekce "Russkyj Aviator" do toho cpou mechanickou Miyotu http://solod.com/Poljot-watches-Aviator-Ch...-watch_113.html
pato31681 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Myslim ze tie hodinky su original, aj ked je skoda ze quartz, na druhej strane quartz hodinky uz robi aj Vostok Europe /Gaz 14 Chrono/. Na ificialnej stranke vyrobcu este asi nie su, ale novinky sa tam dostavaju dost neskoro. Na smirs.com su aj novsie modely, taktiez su tam tieto hodinky ako uz kolega pisal / nepamatam ktory.../ skor si novinky prezeram u P.Maier na vostok-watches.com. Myslim ze slovensky dovozca urcite bude vediet ci su alebo nie su originaly, komunikuje priamo s vyrobcom
Joey Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) Výběr z rozhovoru s Valentinem Volodko (Volmax) pro ruský časopis "Watch Business" Aviator is our leading brand and we need to pay more attention to marketing and new models. - to quartz ones, for example? - The quartz line of Aviator watches is an absolutely special project oriented duty-free shops on board the plane. Airlines-operators lay special claims to the watches. That?s why the quartz and main lines hardly meet each other in the same room. - What sort of claims do the airlines lay? - First and foremost they are weight, volume, specificity of packing. Special features of logistics dictate conditions concerning the range: it is enough to have several models f watches on board the plane but there must be the availability of those watches on every board. They want to have considerable margin but with all that watches must be affordable. When a man looks through the catalogue he must be able to take a decision about a purchase in one moment. As a rule this purchase is a gift. Expensive things don?t sell there. That?s why we have designed a quartz line ? inexpensive, with relatively simple design, in aviation style. And the first year showed we had made the right direction. - What is preventing from selling those watches on land? - There are higher requirements. The passenger has fewer opportunities to examine a sample and buys it looking at the picture in the catalogue. Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem Joey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se