darek65 Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Mám hodinky Casio EF-526D-2AVEF a přesto že nemám zrovna malou ruku tak i po nastavení tahu na minimum je tento tah dlouhý. Potřeboval bych poradit co s tím. Byl jsem v několika hodinářstvích a všude mne odmítli.
Karlos Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) Tak snad že by ses podíval jak je to tam dělaný a případně to vyfotil? EDIT: a copak ti k tomu řekli v těch několika hodinářstvích? EDIT : zapomněl jsem na to nejdůležitější - že je potřeba tah zkráti.t Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem Karlos
darek65 Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Karlos napsal: Tak snad že by ses podíval jak je to tam dělaný a případně to vyfotil? EDIT: a copak ti k tomu řekli v těch několika hodinářstvích? EDIT : zapomněl jsem na to nejdůležitější - že je potřeba tah zkráti.t Tady jsou ty fotky.
Baker Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Mrkni se sem, princip bude stejny nebo podobny a nahraj sem mensi fotky, tyto plachty ti za chvili smaznu.
Drexxy Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 nojo, casio je treba radne zkratit, kupoval jsem jedny damske a mely tah jak na medvedi nohu
kreond Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 darek65 napsal: Mám hodinky Casio EF-526D-2AVEF a přesto že nemám zrovna malou ruku tak i po nastavení tahu na minimum je tento tah dlouhý. Potřeboval bych poradit co s tím. Byl jsem v několika hodinářstvích a všude mne odmítli.[/qTo ještě neznamená, že když jdeš do hodinářství, že tam je hodinář. Většina obchodů je bez odborníků a práci provádí laici. Proto to tak někdy vypadá. odřené a poškozené pouzdra i tahy a pokřivené kontakty při výměně baterii.
darek65 Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 tak už je to o.k. pomohli mi v byvalém carefouru v ostravě za 100 kč na počkání
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se