Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, již léta vlastním tříplášťové zlaté kapesní hodinky A.Lange a Söhne. Vím že by měly být cenné,ale netuším jak. pravé jsou určitě (dědictví).Rozumíte tomu někdo.jak by se daly ocenit?

Odesláno
Dobrý den, již léta vlastním tříplášťové zlaté kapesní hodinky A.Lange a Söhne. Vím že by měly být cenné,ale netuším jak. pravé jsou určitě (dědictví).Rozumíte tomu někdo.jak by se daly ocenit?

Otazkou je co s tema hodinkama mas v umyslu? Pokud je chces nacenit dojdi k hodinari nebo do nejake zastavarny - idealne si zjisti vic nazoru na cenu at mas lepsi predstavu.. Pokud je chces na chronomagu prodavat, tak se s pochopenim nesetkas, jelikoz podle pravidel to mozne, bez zapojeni se do diskuzi, neni..

fotky časem dám.Spíš mě zajímají informace o této značce atd. Kd\ž nevím co mám není potřeba hned mluvit o prodeji :-)

Vzhledem k tomu, ze o znacce Lange a synove uz se na foru "parkrat" povidalo, muzes zkusit pro zacatek funkci hledani - vpravo nahore pod logem a treba se dozvis vice ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

spiderera neposlouchej to je úchyl - říkám - vyfoť to - někteří už mají určitě ztopořenou peněženku :D

Odesláno

Trošku mě to tady překvapuje :-). Perfektně jsem si tu (ještě neregistrovaný) přečetl o hodinkách a dokonce si i vybral co si nechám koupit k narozkám Traser Comander 100 titan - což se mi bude skvěle hodit v práci. pak jsem si početl o značce Lange a Söhne(a taky se podíval co stojí ta značka dnes) a vzpoměl si na to dědictví - asi to mělo cenu před těmi 25 ti lety dost velkou,když je měl strýček schované důmyslně mimo trezor. Takže jen pro pořádek,chci pokecat,zjistit co mám a pak se uvidí. Třeba budu sběratel..........

Návštěvník YPO
Odesláno
Trošku mě to tady překvapuje :-). Perfektně jsem si tu (ještě neregistrovaný) přečetl o hodinkách a dokonce si i vybral co si nechám koupit k narozkám Traser Comander 100 titan - což se mi bude skvěle hodit v práci. pak jsem si početl o značce Lange a Söhne(a taky se podíval co stojí ta značka dnes) a vzpoměl si na to dědictví - asi to mělo cenu před těmi 25 ti lety dost velkou,když je měl strýček schované důmyslně mimo trezor. Takže jen pro pořádek,chci pokecat,zjistit co mám a pak se uvidí. Třeba budu sběratel..........

furt si stojím za tím, že bez fotografií nebo bližšího popisu ti každý řekne prd

Odesláno
furt si stojím za tím, že bez fotografií nebo bližšího popisu ti každý řekne prd

to chápu............nemám je teď po ruce,ale tak za 2-3 dny budu mít možnost je vyfotit a dám to sem

Odesláno

pedrot: na ypa se vyprdni, je urypanej zhruba tak o jeden az pet stupnu vic, nez je bezne zvykem. s tema fotkama to je pravda, ty jeho ostatni poznamky ignoruj.

...no a az sem ty fotky das, porovnas to s pripadnyma nabidkama na aukru, ne aBayi a tak, tak budes mit i tu orientacni informaci o cene.

vlastne jsem chtel jen rict vitej a nenech se odradit. ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
pedrot: na ypa se vyprdni, je urypanej zhruba tak o jeden az pet stupnu vic, nez je bezne zvykem. s tema fotkama to je pravda, ty jeho ostatni poznamky ignoruj.

...no a az sem ty fotky das, porovnas to s pripadnyma nabidkama na aukru, ne aBayi a tak, tak budes mit i tu orientacni informaci o cene.

vlastne jsem chtel jen rict vitej a nenech se odradit. ;)

chlapče na tebe jsem imunní - pro tebe platí to červené v mém podpisu :smile_anim:

Odesláno
chlapče na tebe jsem imunní - pro tebe platí to červené v mém podpisu :smile_anim:

spíš než nějaké osobní vzkazy bych rád chatoval a s někým kdo by mi o té značce něco řekl........................

Návštěvník YPO
Odesláno
spíš než nějaké osobní vzkazy bych rád chatoval a s někým kdo by mi o té značce něco řekl........................

než to vyfotíš tak můžeš četovat s gůglem

Návštěvník YPO
Odesláno
už jsem to udělal a na těch stránkách jsem je poznal...............to asi nemám jen kus zlata,ale něco co má sběratelskou hodnotu :-).

to je hodnotná informace - jsme tu všichni šťastní :D - vrzni sem odkaz ať nám spadne čelist

Odesláno (upraveno)
to je hodnotná informace - jsme tu všichni šťastní :D - vrzni sem odkaz ať nám spadne čelist

Až budu doma,tak je nafotím a pošlu............................. když padne čelist tak ok, když ne tak mě to nezabije. Počkám si na svoje Trasery Comandery a budu zářit i v noci :-). Ale docela jsem zvědavej co mám ............ strýc byl prý znalec a tyhle schoval mimo trezor ...............http://www.alange-soehne.com/cms/en/timepieces/historic-pocket-watches/pocket-watch.html

Upraveno uživatelem pedrot
Návštěvník YPO
Odesláno

no jo jestli máš doma tohle tak to je poklad - za to si koupíš plnej pytel traserů a zbyde i na paneraie pro little w :)

Odesláno
Až budu doma,tak je nafotím a pošlu............................. když padne čelist tak ok, když ne tak mě to nezabije. Počkám si na svoje Trasery Comandery a budu zářit i v noci :-). Ale docela jsem zvědavej co mám ............ strýc byl prý znalec a tyhle schoval mimo trezor ...............http://www.alange-soehne.com/cms/en/timepieces/historic-pocket-watches/pocket-watch.html

takhle vypadají- velice se podoba shoduje....................neměl jsem je v ruce tak rok,ale asi jo........fakt se v hodinkách nevyznám

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...