Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dobry.chcel by som poradit ohladom kupi hodiniek hamilton konkretny model Hamilton Khaki X-Wind Automatic H77626353 a chcel by som sa informovat ci ma niekto osobne skusenosti stouto znackou popripade konkretne stymto modelom.za postrejy vopred dakujem

post-10893-1263930911.jpg

Odesláno

diky moc kukol som to a vidim ze prevlada maximalna spokojnost.uz len vybrat ten spravny obchod lebo unas na slovensku normal v kamennych obchodoch idu cca od 1000-1200eur co je dost ked to porovnam s cenami v amerike.osobne som uz hodinky z ameriky kupoval a absolutna spokojnost plus zaruka 5rokov oproti dvom na sr.rozhodoval som sa este medzi kovovymi alebo prizovym remienkom ale uz som rozhodnuty pre priz.dik za info

Odesláno

Tak ja tedy nemam x-windy ale Khaki Navy GMT (KLIK) kupovane na ebay od "Timeparadise" a musim rici ze naprosta spokojenost. X-windy na mne byly moc drahe a navic se mi zda chrono malo prehledny, ale trvalo mi to hodne dlouho nez jsem si vnitrne obhajil ze jsem je nekoupil :)

Odesláno

tie khaki navy gmt su super aj tie fotky velmi pekne len jedno z mojich kriterii bolo aspon 44mm nakolko mam teraz citizeny eco drive calibre 2100 a som na tu velkom zvyknuty preto mi tie x windy pasuju viac.

Odesláno
diky moc kukol som to a vidim ze prevlada maximalna spokojnost.uz len vybrat ten spravny obchod lebo unas na slovensku normal v kamennych obchodoch idu cca od 1000-1200eur co je dost ked to porovnam s cenami v amerike.osobne som uz hodinky z ameriky kupoval a absolutna spokojnost plus zaruka 5rokov oproti dvom na sr.rozhodoval som sa este medzi kovovymi alebo prizovym remienkom ale uz som rozhodnuty pre priz.dik za info

Na záruku 5 let zapomeň.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...