Přejít na obsah

Paradox!

Doporučené příspěvky

Pánové!

Prohlásil jsem, že prodám své Seiko Sport 5 Black Dial a manželka řekla, že je chce a že je ode mne koupí :D Já že beru, že dobrej kšeft a hned je měla na ruce :D

Tak má nakonec tím pádem už pomalu stejně hodinek, jako já .......

jen by to asi chtělo sehnat nový řemen, nelíp stejný .... kdybyste někdo věděl, jestli to jde a kde ....

Upraveno uživatelem budo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada
Proč si je kupuje, když jsou v SJM? :)

To bych neřekl - hodinky jsou předmětem osobní potřeby, třeba jako kartáček na zuby a na ty se SJM nevztahuje. Ale těžko říct, jak by to fungovalo, když jich máš víc, ale ty co máš ve chvíli ikončení manželství na ruce, tak ty si podle mě člověk ubrání jako své výlučné vlastnictví.

Odkaz ke komentáři

tyhle se mi libily hned kdyz jsem si je prvne prohlizel (v tvem puvodnim prispevku). kdyby nebyla na ciferniku ta petka, tak by mi to nasadilo pekneho brouka do hlavy. nic proti petkam, jedny pekny mam a celkem je i ponosim.

a jinak taky ziram nad vasimi vnitromanzelskymi obchodnimi zvyklostmi... obcas se to asi muze hodit :)

Odkaz ke komentáři

Pánové!

Prohlásil jsem, že prodám své Seiko Sport 5 Black Dial a manželka řekla, že je chce a že je ode mne koupí :D Já že beru, že dobrej kšeft a hned je měla na ruce :D

To máš super, mně manželak hodinky prostě zabavila. No alespoň je nošením udržuje v chodu :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...