budo Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 (upraveno) Pánové! Prohlásil jsem, že prodám své Seiko Sport 5 Black Dial a manželka řekla, že je chce a že je ode mne koupí Já že beru, že dobrej kšeft a hned je měla na ruce Tak má nakonec tím pádem už pomalu stejně hodinek, jako já ....... jen by to asi chtělo sehnat nový řemen, nelíp stejný .... kdybyste někdo věděl, jestli to jde a kde .... Upraveno 20. ledna 2010 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Proč si je kupuje, když jsou v SJM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Proč si je kupuje, když jsou v SJM? To bych neřekl - hodinky jsou předmětem osobní potřeby, třeba jako kartáček na zuby a na ty se SJM nevztahuje. Ale těžko říct, jak by to fungovalo, když jich máš víc, ale ty co máš ve chvíli ikončení manželství na ruce, tak ty si podle mě člověk ubrání jako své výlučné vlastnictví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Hlavne to mas dobre zarizeny. Zkusim taky manzelce neco prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 tyhle se mi libily hned kdyz jsem si je prvne prohlizel (v tvem puvodnim prispevku). kdyby nebyla na ciferniku ta petka, tak by mi to nasadilo pekneho brouka do hlavy. nic proti petkam, jedny pekny mam a celkem je i ponosim. a jinak taky ziram nad vasimi vnitromanzelskymi obchodnimi zvyklostmi... obcas se to asi muze hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 stejný určitě není, ale zase je s příslušenstvím http://cgi.ebay.com/SEIKO-POUCH-BAND-FOR-S...=item4398fe8c43 a nebo si nechat ušít řemen na míru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 tomu se říká emancipovaný vztah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Pánové! Prohlásil jsem, že prodám své Seiko Sport 5 Black Dial a manželka řekla, že je chce a že je ode mne koupí Já že beru, že dobrej kšeft a hned je měla na ruce To máš super, mně manželak hodinky prostě zabavila. No alespoň je nošením udržuje v chodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se