beny Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Až teď jsem si všiml, že ty paprsky nejsou od sklíčka , ale na ciferníku a to jen ve výseči od 12 do 3. Snad je to na fotce alespoň trochu poznat Neboj já si toho taky všiml později. Akorát já to měl opačně, myslel jsem že ty paprsky jsou v celý ploše a když jsem zkoumal ciferník tak jsem zjistil že jsou jenom na jedný 1/4 a zbytek se mi někam ztratil
Dantechno Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Sice modra verze, ale je to zde dobre videt. Zdroj
cody Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Aha, az ted jsem to uvidel. Takze to maji vsechny hodinky jejichz strojek bezi na teto frekvenci ? Trochu mi to kazi radost , docela jsem se na ne tesil. Jak mi to bude vadit , pujdou z domu ....... No teda! Nic tak drsnyho na hodinkach jako tohle video jsem snad jeste nevidel Obcas diky autorem vhodne zvolene hudbe jde vterinovka i podle rytmu Pokud by se nakonec ukazalo, ze tyhle hodinky maji integrovany stroboskop, vlastni uz je urcite Leos Mares.
Dantechno Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 No teda! Nic tak drsnyho na hodinkach jako tohle video jsem snad jeste nevidel Obcas diky autorem vhodne zvolene hudbe jde vterinovka i podle rytmu Pokud by se nakonec ukazalo, ze tyhle hodinky maji integrovany stroboskop, vlastni uz je urcite Leos Mares. Hele nepomlouvej je jo . Ja si tyhle Zodiacy poridil ... teda cekam na ne a modlim se, at to je jeden z tech lepsich kusu....
cody Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Hele nepomlouvej je jo . Ja si tyhle Zodiacy poridil ... teda cekam na ne a modlim se, at to je jeden z tech lepsich kusu.... Ze zrovna ty, tanecnik od narozeni, to vezmes vztahovacne jsem necekal. Nebo ty tve maji stroboskop?
Dantechno Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Ze zrovna ty, tanecnik od narozeni, to vezmes vztahovacne jsem necekal. Nebo ty tve maji stroboskop? stroboskop nebo flek od bucku... neni to jedno?
cody Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Hodinky jsou pekne a oslovili me. Ty nevsedni a nevidane komplikace jako napr. flek od bucku, stroboskop, do rytmu skakajici vterinovka z nich delaji vyjimecny horologicky zazitek. Ten datum tezko vydejchavam ale pokud te omrzi tak bych je rad vyzkousel. Ze bych ti poslal sek na nejakou drobnou sumu, ty mi je posles a ja ti je po tydnu vratim. Kdyz nad tim premejslim nikdy jsem tuhle znacku nemel v ruce, coz je skoda. Nabidka plati at uz ty tve budou mit jakokoliv z uvedenych komplikaci. Priznavam, ze tu vterinovku bych videl nejradeji. To fakt neznam.
Dantechno Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Hodinky jsou pekne a oslovili me. Ty nevsedni a nevidane komplikace jako napr. flek od bucku, stroboskop, do rytmu skakajici vterinovka z nich delaji vyjimecny horologicky zazitek. Ten datum tezko vydejchavam ale pokud te omrzi tak bych je rad vyzkousel. Ze bych ti poslal sek na nejakou drobnou sumu, ty mi je posles a ja ti je po tydnu vratim. Kdyz nad tim premejslim nikdy jsem tuhle znacku nemel v ruce, coz je skoda. Nabidka plati at uz ty tve budou mit jakokoliv z uvedenych komplikaci. Priznavam, ze tu vterinovku bych videl nejradeji. To fakt neznam. Urcite se nejak domluvime - ozvu se ti az budou v dome.
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 myslím že watchadoo jim dal zase nový rozměr....líbí se mi to i se to příjemně nosí
beny Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 (upraveno) Chlapi co je to za ocel. tan vypadá velmi taky bych ho chtěl Upraveno 4. února 2010 uživatelem beny
Gilius Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Ač mám tahy a watchadoo rád,tak(dle mého) těm Zodiakům ubližuje....teď vypadaj jako tuctový Seika..... Samozřejmě je to o vkusu každého z nás.......
frkin Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Taky bych asi jedny snesl. Mozna i ty oranzovy. Kdo je chce poskytnout k dalsi ceste po maticce zemi? Kolik stoji nove? mam tu svou paratu 22cm dam ten kaucuk na ruku?
Dantechno Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Tak jsou doma panove, dnes dorazily. Pres vikend je hodim do chlubirny. Ted jen podotknu ze origo tah me prekvapil - je kvalitni.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Ale líbí se mi oranžové....Jinak jestli někdo koupíte ty oranžový, tak dejte vědět, docela bych je rád viděl naživo. Už jsou doma.
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Už jsou doma. a co vteřinovka, skáče?
Návštěvník Kamil Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 a co vteřinovka, skáče? Úplně plynule nejde, ale že by skákala? To bych netvrdil. Teď jsem to porovnával a u Monster taky nejde plynule a třeba Primky Ch. l. e. se šedesátosmičkou mají podobný chod vteřinovky.
Viktor Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 (upraveno) Úplně plynule nejde, ale že by skákala? To bych netvrdil. Teď jsem to porovnával a u Monster taky nejde plynule a třeba Primky Ch. l. e. se šedesátosmičkou mají podobný chod vteřinovky. Já je mám se šestašedesátkou a vteřinovka šupitá celkem pravidelně. Jinak pomeranč Zodiaky jsou ďábelský Upraveno 16. března 2010 uživatelem Viktor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se