Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

No a já to musím poslouchat, nějak si to oblíbil spolubydlící na koleji, ještěže se stěhuju na byt :D

Návštěvník YPO
Odesláno
No a já to musím poslouchat, nějak si to oblíbil spolubydlící na koleji, ještěže se stěhuju na byt :D

tak mu pouštěj dokola hrocha jako odvetu :D

Odesláno
Panove, je to hiphop, jedna velka poza....srovnejte to treba s nemeckou scenou, tamni hvezda Bushido taky v nekolika "pisnich" opevuje Breitling :-) K nim to asi patri, tezko cekat na zapesti tmavych spoluobcanu (at uz rytmus, nebo turek bushido) treba PP... Nezavisle na to, zda jsme v CR, SR, DE.... Jak se to neleskne, v klipu neni slecna aspon s 4kama a 7mickovy BMW, nebo S klasse tak to neni dost "free / cool / in". Na druhou stranu, chapu jejich pristup: f.ckuju vsechny kolem sebe, vydelavam na tom cash a musim to ukazat...neztotoznim se s tim, ale chapu je...

Takze nevim, jestli se uplne ztotznim s nazorem, ze Breitling pritahuje idioty, ale rozhodne se k teto znacce stavim s urcitym odstupem, snad i kvuli takovym "ambasadorum"...

MKR je pan, porovnvať Bushida a Rytmusa, si zabil :lol:

Inak požičiam si jednu citaciu, ked sme ho preberali (neopravnene) vo VIP teme

Mlask, mlask, čiže ako sa to volá, mlask, to je jedno, mlask, mlask, mlask... :thumbsup_anim:

Odesláno

xlaque: nechapu? vzdyt je to ten stejnej postup jak u Bushida tak u Rytmusa... aspon co se "marketingu" tyka mi prijde...pozurazet koho muzu a rvat do sveta ze je ten nej...to srovnani mi neprijde nijak ujety...

Odesláno

jak pises, bushido je uz legenda, ale jel drive uplne stejnym zpusobem jako jede kontrafakt na slovensku, neni to tak davno a ta uroven byla dost podobna, staci prolezt youtube a stary songy...ale pozer jako pozer.. :-)... tech paralel bychom tam nasli hodne... rytmus je kral / king bushido, aggro (pozdeji erstguterjunge label) / tvoj tatko records, atd...proto jsem i psal, ze ted uz chybi jen film s rytmusem (bushido v unoru vypousti zivotopisny snimek) a je to nemlich to stejny :-) i kdyz v porovnani trhu to jasne vyzni pro Bushida...ale to je jedno, uz se budu krotit, jsem si vedom, ze toto je forum o hodinkach a ne hiphopu...peace

• po měsících...
Odesláno

Panove, je to hiphop, jedna velka poza....srovnejte to treba s nemeckou scenou, tamni hvezda Bushido taky v nekolika "pisnich" opevuje Breitling :-) K nim to asi patri, tezko cekat na zapesti tmavych spoluobcanu (at uz rytmus, nebo turek bushido) treba PP... Nezavisle na to, zda jsme v CR, SR, DE.... Jak se to neleskne, v klipu neni slecna aspon s 4kama a 7mickovy BMW, nebo S klasse tak to neni dost "free / cool / in". Na druhou stranu, chapu jejich pristup: f.ckuju vsechny kolem sebe, vydelavam na tom cash a musim to ukazat...neztotoznim se s tim, ale chapu je...

Takze nevim, jestli se uplne ztotznim s nazorem, ze Breitling pritahuje idioty, ale rozhodne se k teto znacce stavim s urcitym odstupem, snad i kvuli takovym "ambasadorum"...

Bushido ospevuje Breitling a napríklad Jay Z ospevuje Audemars piguet

To neznamená že kvôli tomu sú obe značky raperské shity:)

Odesláno (upraveno)

chlapci, tak mi napadlo, ci Rytmus nebude mat maleho ehm..pindura a takto si to kompenzuje...ci? :P

Upraveno uživatelem Hellé
Odesláno

No nejlepší co můžeš udělat, je přihlásit se do příští Superstar, kde bude porotcem a až dozpíváš, rovnou se ho na to zeptat :) .

Akorát tě chci předem varovat, že Rytmus se proslavil i tím, že mlátí svoje fanoušky :P

Odesláno (upraveno)

No nejlepší co můžeš udělat, je přihlásit se do příští Superstar, kde bude porotcem a až dozpíváš, rovnou se ho na to zeptat :) .

Akorát tě chci předem varovat, že Rytmus se proslavil i tím, že mlátí svoje fanoušky :P

Hele Joy neboj se on by si mu říci nedovolil, jelikož pan He..é" si jistě vyskakuje jak je zde dobrý zvykem pouze virtuálně.

Na víc je zvláštní kolik je tady nových hudebních kritiků a odborníků, ale to souvisí také jistě s malým češstvím a jeětě menším slevenstvím komentovat zasvěceně něco čemu nerozumín.

Zkuste jít někdo na jeho koncert a pobavit se sním.

Jestliže že se s Vámi tedy Patrik bavit bude ? !:suicide_anim:

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Hele Joy neboj se on by si mu říci nedovolil, jelikož pan He..é" si jistě vyskakuje jak je zde dobrý zvykem pouze virtuálně.

Na víc je zvláštní kolik je tady nových hudebních kritiků a odborníků, ale to souvisí také jistě s malým češstvím a jeětě menším slevenstvím komentovat zasvěceně něco čemu nerozumín.

Zkuste jít někdo na jeho koncert a pobavit se sním.

Jestliže že se s Vámi tedy Patrik bavit bude ? !:suicide_anim:

to snad ani nemyslis vazne? :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...